Fel principal

Carne de miel la cuptor
Carne de miel la cuptor
Carnea de miel este un aliment indispensabil de pe masa sarbatorilor Pascale. Este alegerea ideala pentru a iesi din cotidian si de a savura un preparat delicios, care nu necesita foarte multe...
Drob de pui
Drob de pui
Daca nu sunteti fani ai preparatelor traditionale ce implica gatirea unor organe animale, atunci drobul de pui este o alternativa mai gustoasa si mai placuta pentru varianta clasica de drob de miel. ...
Snitele de ciuperci
Snitele de ciuperci
Snitele de ciuperci reprezinta o idee fantastica pentru un aperitiv facut pe repede inainte sau pentru mesele de post in care doriti sa scoateti carnea din meniu. Snitele de ciuperci sunt gustoase,...
Cordon bleu
Cordon bleu
Toti turistii au obiceiul sa se opreasca la un popas si sa guste dintr-una din cele mai faimoase retete romanesti - cordon bleu. Acest preparat este frecvent solicitat si in restaurante, insa il poti...
Tocanita de cartofi
Tocanita de cartofi
Tocanita de cartofi sau mancarica de cartofi, dupa cum mai este denumita in popor este una din cele mai simple retete pe care le poate pregati o gospodina. Are nevoie de putine ingrediente care se...
Varza de Cluj
Secretul retetei de varza calita ca la Cluj consta in varza murata care se gateste mult mai simplu si mai usor si care are o savoare aparte. Alaturi de un strat generos de carne, Varza de Cluj este...
Ficatei de pui cu conopida
Ficatei de pui cu conopida
Daca sunteti in cautarea unui preparat rapid, simplu si delicios, pentru cina in familie, reteta de ficatei de pui cu conopida este fix ideea de care aveti nevoie. Se pregatesc foarte repede, fiind o...
Pui copt cu gnocchi
Pui copt cu gnocchi
Pui cupt cu gnocchi combina savoarea gastronomiei italiene, cu aroma crocanta a bucatilor de pui, gatite asa cum trebuie. Acest preparat este idel pentru a-ti impresiona familia sau pentru a-l servi...