Sanatatea la pahar obtinute cu ajutorul unor storcatoare electrice


Obtineti zilnic vitalitatea de care aveti nevoie apeland la smoothie-uri si sucuri savuroase de fructe si legume bogate in vitamine si minerale esentiale. Avem o colectie variata de storcatoare electrice prin intermediul carora puteti sa transformati ingredientele esentiale intr-un stil de viata sanatos care va va oferi energia de care aveti nevoie pentru o zi plina de provocari. Aceste sucuri le puteti consuma dimineata, dar si seara, fie pot inlocui socurile din comert si aditivii care se pot transforma intr-un adevarat pericol pentru sanatate.

Fie ca va doriti sa adaugati in camara dumneavoastra sticle delicioase cu suc de rosii pe care sa le conservati peste iarna sau ca vreti exclusiv un storcator de citrice care sa va ofere un pahar aromat de suc in orice moment al zilei, la noi veti gasi storcatoare electrice simple de utilizat de catre intreaga familie. In doar cateva secunde bautura dumneavoastra personalizata va fi gata de servit, iar corpul va fi energizat intreaga zi. Pentru mai multe produse de servire bauturi click aici.


Beneficiile storcatoarelor electrice


Aceste storcatoare electrice sunt apreciate pentru usurinta cu care transforma fructele si legumele in suc, fara a pierde din continutul lor cu multe vitamine. Sunt prevazute cu mai multe trepte de viteza astfel incat consistenta finala sa fie asa cum visati, de la sucuri cu o consistenta mai densa si multa pulpa, pana la cele extrem de fine si lichide.

Accesoriile storcatoarelor sunt compatibile cu masina de spalat vase, dar pot fi trecute usor si sub jetul de apa de la robinet. Curatarea lor se realizeaza cu usurinta, fara a exista depuneri de produs sau mirosuri neplacute. Otelul inoxidabil nu neutralizeaza substantele nutritive dat fiind performantele de origine germana menite sa ofere utilizatorilor tot ce-I mai bun de la un storcator electric, iar aroma sucurilor este una intensa si multumeste chiar si cele mai exigente gusturi.

Recipientul pentru suc este unul generos si, ca prin urmare, aveti posibilitatea de a alege un storcator cu o capacitate de un litru, dar si unul cu care sa pregatiti mai mult suc in acelasi timp, fara sa pierdeti timp. Desi storcatoarele sunt prevazute cu o putere ridicata, acestea nu au un consum ridicat de energie.