Ce avantaje au aceste friteuze din categoria noastra?


Friteuzele reprezinta o inovatie excelenta pentru toti cei carora le place sa manance cele mai sofisticate mancaruri, fara a mai fi nevoiti sa murdareasca zeci de vase de gatit sau sa petreaca timp infinit in supravegherea cratitelor de pe aragaz. Ele confera un mediu ideal in care pot fi pregatite o varietate larga de preparate, atat traditionale, cat si de tip fast-food. Toti cei care vor sa abordeze un stil de viata sanatos pot folosi friteuze cu aer cald ce asigura o distribuire uniforma a aerului care circula de jos in sus si care patrunde ulterior toate alimentele astfel incat sa fie perfect gatite, fara a-si pierde proprietatile nutritive.


Friteuze cu ulei ce va ofera placerea de a manca bine


Daca preferati cartofii prajiti perfect auriii si usor rumeniti, nimic nu-i va pregati mai bine ca o friteuza clasica, cu baie de ulei. In acest fel veti renunta la gustul superficial al cartofilor refrigerati de la fast-food, care-si pierd in timp savoarea. Dupa ce ati pregatit cartofii in friteuza metalica ii puteti reincalzi cu usurinta si sa va bucurati de acelasi gust.

Totodata, prin intermediul acestor friteuze puteti gati inclusiv carne, peste sau legume, in diferite moduri, doar adaugand ingredientele favorite si pozitionand termostatul la temperatura ideala. In momentul in care preparatele sunt gata, puteti detasa accesoriile friteuzei si sa le igienizati cu usurinta la masina de spalat vase sau manual.


Dobanditi un stil de viata sanatos prin intermediul unor friteuze cu aer cald


La fel de simplu va puteti bucura de un stil de viata sanatos folosindu-va si de o friteuza cu aer cald. La acestea deopotriva nu este necesar sa adaugati ulei, iar functionarea lor se bazeaza pe circularea aerului cald. Friteuzele cu aer cald sunt prevazute si cu afisaj digital prin intermediul caruia sa va personalizati experienta de gatit, alegand programul ideal pentru carne, legume sau peste, alaturi de temperatura optima.

Consumul acestor aparate de gatit este unul mic, iar eforturile dumneavoastra de a pregati mese sanatoase cu care sa-i multumiti chiar si pe cei mai mofturosi membri ai familiei, nu au fost nicicand mai mici.