Comanda de aici tavi si forme briose


Unul dintre cele mai adorate deserturi, briosele se pot prepara foarte usor, fiind necesar un numar mic de ingrediente si de o tava sau forma speciala pentru copt. Sunt o multime de modele de tavi si forme briose din care puteti alege, cu diferite caracteristici si cu un numar variat de spatii.


O bucatarie complet utilata trebuie sa aiba tavi si forme briose pentru a putea prepara de fiecare data cele mai delicioase deserturi in cel mai profesionist si usor mod. Click aici pentru toate produse pentru cuptor. 


Cum sa selectati cele mai bune tavi si forme briose?


Pentru a face aceasta alegere, este important sa aveti in vedere cateva caracteristici, cele mai importante dintre acestea fiind:


1. Numarul de spatii
Numarul de spatii disponibil determina portile ce pot fi pregatite, acesta fiind selectat in functie de numarul de membrii din familie. De cele mai multe ori, tavile de briose au 6 sau 12 spatii, insa puteti suplimenta acest numar prin achizitionarea unor forme briose individuale din silicon sau hartie.


2. Materiale
• Otel carbon/ Aluminiu
O tava pentru briose realizata din materiale metalice, precum otelul carbon sau aluminiu au o conductivitate ridicata, lucru ce va oferi brioselor o culoare aramie, mai frumoasa si un timp mai scurt de coacere. Acestea au un invelis antiaderent, fiindu-va astfel mult mai usor sa extrageti briosele intregi, fara ca acestea sa se rupa si se vor spala mult mai usor.
• Hartie
Formele de copt pentru briose realizate din hartie de calitate raman o varianta foarte populara printre profesionisti, deoarece acestea se vor coace foarte repede, rezistand la o temperatura de pana la 230 grade si vor fi mai usor si igienic de manevrat dupa gatire.
• Silicon
Unul dintre principalele avantaje ale formelor de silicon este acela ca pot fi folosite fara sa fie necesara ungerea cu grasimi, briosele putand fi extrase cu usurinta. De asemenea, curatarea se realizeaza simplu si rapid.3. Culoare

Culoarea ustensilelor de bucatarie este importanta pentru a oferi bucatariei dumneavoastra aspectul dorit. Puteti alege tavi si forme briose negre, crem, rosii sau altele, astfel incat sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu celelalte echipamente din bucatarie. Nu uitati ca pe blog gasiti o multime de idei de retete pentru briose.