De ce sa folositi vase specializate pentru incalzit mancare


O portie de mancare incalzita este exact ceea ce aveti nevoie dupa un orar incarcat sau atunci cand va asezati la masa cu familia. Iar ca mancarea sa fie incalzita uniform si sa nu preintampinati dificultati, trebuie sa folositi vase specializate pentru incalzire mancare, compatibile cu modul si instrumentul de incalzit. Atunci cand folositi cuptorul sau microundele, de exemplu, veti observa ca acestea nu tolereaza orice tip de vas, fiind interzise cele metalice. Asta pentru ca materialele pot reactiona necorespunzator atunci cand sunt puse la temperaturi inalte si se pot sparge. Cand mancarea este incalzita intr-unul dintre cele doua moduri, va recomandam sa alegeti un vas termorezistent pentru incalzire mancare ce va indeplini toate cerintele dumneavoastra.


Vase pentru incalzire mancare


Descoperiti in portofoliul nostru o varietate larga de vase termorezistente pentru a gati in orice conditii, fie ca apelati la cuptorul cu microunde, un cuptor clasic sau cel electric. Avem accesorii pentru incalzire mancare ce rezista la temperaturi inalte, cu pereti inalti sau josi, ovale sau dreptunghiulare, vase duble vase din sticla prevazute cu suport din otel inoxidabil si multe altele. Dispunem inclusiv de dimensiuni variate pentru a putea incalzi exact acele portii pe care stiti in mod cert ca le veti consuma imediat, fara a scoate de la rece intreaga cratita cu mancare.


Totodata, aceste vase profesionale si semi-profesionale pentru incalzire mancare sunt insotite si de un capac ce pastreaza temperatura mai mult timp, prevenind in acelasi timp eliberarea de mirosuri.


Dupa ce ati terminat de pregatit mancarea, o puteti transfera in aceste vase pentru incalzire mancare si sa o pastrati corespunzator pana la venirea musafirilor, fie o puteti reincalzi eficient cu ajutorul lor si sa-I pastrati gustul deosebit in acelasi timp.


Incalzire mancare simplu si eficient


Indiferent ca trebuie sa incalziti una sau mai multe portii de mancare, puteti face acum acest lucru fara niciun fel de efort sau impediment. De exemplu, cu ajutorul vaselor 2 in 1 puteti incalzi atat ciorbele, cat si tocanitele. Dar totodata puteti opta si pentru un desert si un fel principal, fara a risipi energie sau timp.


Cand mancarea este gata, vasele pentru incalzire mancare se pot igieniza in chiuveta, sub jetul de apa, dar si in masina pentru spalat vase.