O dietă sănătoasă pentru un corp sănătos - gătit la aburi


Alimentele își păstrează mai ușor gustul și proprietățile benefice asupra sănătății atunci când sunt gătite la aburi. Iar pentru a vă bucura de un rezultat excepțional aveți nevoie de instrumente de calitate care să sublinieze fiecare aromă unică a ingredientelor dintr-o rețetă. Noi vă propunem să experimentați mai mult acasă tehnica de gătit la aburi, la care v-am pregătit toate ustensilele necesare. Alături de o cratiță excepțională, aceste accesorii de bucătărie sunt de nelipsit din trusa unui profesionist care vă pune de fiecare dată pe masă niște mâncăruri apetisante ce impresionează atât prin aspect, cât și prin gust.


Sita din oțel inoxidabil - un instrument practic și obligatoriu în ceea ce privește gătitul la aburi


Sita noastră multifuncțională pentru gătit la aburi este compatibilă cu o varietate de cratite și vă asigură o preparare rapidă și perfectă, fără compromisuri. Ochiurile de mici dimensiuni permit trecerea vaporilor de apă către alimente în mod uniform și în cantități ideale, astfel încât ele să fie cuprinse de jos în sus, și gătite atât la exterior, cât și la interior. Această tehnică previne distrugerea nutrienților pe care dorim să le luăm zilnic din alimentație, în cele mai ridicate cantități.


Până și copiii dumneavoastră se vor bucura de ceea ce le pregătiți cu atâta dragoste, chiar dacă fac parte din categoria copiilor pretențioși. Instrumentele de gătit la aburi vă oferă posibilitatea de a le oferi tot ce e mai bun și mai sănătos pentru corpul lor. Iar asta se va reflecta printr-o stare de bine și multă energie.


Sitele inoxidabile își păstrează și ele aspectul și proprietățile, fiind durabile și ușor de utilizat de către oricine, dar și de întreținut.


Gătit la aburi - o alternativă simplă și rapidă atunci când timpul este scurt


Chiar dacă sunteți pe fugă, nu trebuie să omiteți mesele principale ale zilei. În cel mai scurt timp vă puteți găti la aburi carne sau legume și multe altele, pe care să le transformați într-un mic-dejun savuros, un prânz sau o cină de excepție. Și toate aceste lucruri le veți obține și cu puține ustensile si vase cu investiții minime.