Tăvi și platouri in magazinul nostru online

Unde sunt musafiri, trebuie sa fie si tavi si platouri! Acestea arata foarte aspectuos si sunt folosite, mai ales, atunci cand avem oaspeti, pentru ornamentarea mesei, dar si cand vin, in sfarsit sarbatorile.

Cand casa ti se umple de oameni, va trebui sa gatesti in cantitati mai mari, iar servirea aperitivelor, de exemplu, va fi mai facila daca vei folosi astfel de vase.
Tavile si platourile sunt de un real ajutor atunci cand avem evenimente in familie, deoarece ne permit o mai buna organizare a mesei.
Ne permit sa punem o cantitate mult mai mare de mancare pe masa, si, totodata, le permit si invitatilor sa isi aleaga mai mult dintr- un anumit preparat, atunci cand pe acela in prefera.

Alege de aici Tăvi și platouri noi pentru bucatarie


Pe langa faptul ca le vom face evenimentul mai placut oaspetilor nostri, ne vom usura si noua treaba. Punand pe masa tavi si platouri pline cu mancare, nu va mai trebui sa venim de la bucatarie cu fiecare farfurie in parte, pentru fiecare oaspete.
In acest mod, pana si cei care au gatit preparatele, se vor putea bucura din plin de eveniment, fara sa mai trebuiasca sa stea in permanenta in bucatarie, pentru a servi mancarea individual.
Pe langa faptul ca sunt utile, acestea vor da un aspect frumos preparatelor tale. Acestea nu doar ca pot avea tot felul de modele si culori, dar, fiind mai voluminoase decat farfuriile obisnuite, iti vor permite sa asezi pe ele mai multe alimente sau sa le decorezi intr- un mod mai special.
Doar gandeste- te cat de bine poate sa arate salata de boeuf pe un platou mare, pe masa de Craciun! Ce frumos ai mai putea sa o decorezi!
Nu ai putea, insa, face asta, daca alegi o farfurie de dimensiuni mai mici, sau cand alegi sa pui mancarea direct in farfuria oaspetilor, alaturi de alte alimente.
Daca si tie iti face placere sa petreci evenimentele importante alaturi de toata familia, cateva tavi si platouri le vor da mai multa culoare! Si iti vor putea oferi si tie, un ragaz, in care sa iti poti petrece timpul cu ei.