Tigai adanci

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre

Tigai si seturi la preturi excelente


Popularitatea aluminiului forjat sau turnat in productia de tigai adanci, nu este surprinzatoare si este determinata de caracteristicile tehnice excelente ale metalului, care are o conductivitate buna, este usor si sigur. Mancarea gatita in tigai adanci din aluminiu forjat sau turnat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior este, este realizata destul de repede. Nu este surprinzator faptul ca producatorii il folosesc pentru productia pentru diferite tipuri de vase de gatit ( oala sub presiune , tigaie grill, tigaie turnata  carl schmidt sohn ot , tigaie cu capac adanca etc). Diferentele tehnologice ale procesului de fabricare dintre o tigaie adâncă din aluminiu forjat, invelita cu 3 straturi marmorate la interior si o tigaie adanca din aluminiu turnat, invelita cu 3 straturi marmorate la interior, sunt procesele de fabricare. Tigaile adanci din astfel de materiale, sunt unele dintre cele mai populare tipuri de vase din aluminiu de azi. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca sunt de obicei cele mai ieftine si, prin urmare, usor de cumparat. Aici gasiti  tigaie cu capac,  tigaie saute. 
 

Tigăi adânci pentru gătit 


Spre deosebire de o  tigaie pentru clatite, cea adanca are o alta forma si functionalitate. Tehnologia germana de productie a acestor tigai adanci, este cea mai avantajoasa pentru clienti. In procesul de prelucrare pentru o tigaie adanca nonstick, din aluminiu, apare o schimbare in structura metalului, ceea ce afecteaza intr-o oarecare masura proprietatile conductoare de caldura si de rezistenta la deformare in timpul incalzirii. Producatorii compenseaza aceste neajunsuri prin marirea grosimii fundului si a peretilor tigailor sau prin introducerea unui disc anti-deformare in partea inferioara. A doua metoda pentru fabricarea a fabrica o  tigaie adanca din aluminiu este forjarea. In procesul de forjare, aluminiul este prelucrat sub presiune cu ciocane speciale si prese. In timpul acestui proces, macinarea si extrudarea particulelor de aluminiu, conduce ulterior la o structura fibroasa a metalului.

Datorita acestei structuri, rezistenta sa devine mai mare, iar conductivitatea termica - mai buna. Tigaile adanci din aluminiu forjat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior sunt, de asemenea, destul de usoare si de practice. Astfel de produse sunt comparabile in multe privinte cu produsele fabricate din aluminiu turnat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior, iar un consumator neexperimentat practic nu observa deloc diferenta dintre ele. Tigaile adanci groase cu stantare se disting prin grosimea fundului si a bunei proprietati de distributie a caldurii. In procesul de prelucrare a tigailor adanci, se creeaza modele cu forme gratioase, astfel incat tigaile adanci sa aiba un aspect elegant si modern, raspunzand la o varietate de gusturi si nevoi ale consumatorilor.

Noi va oferim astfel de vase, precum si  tigaie wok, vase  berlinger haus din  otel inoxidabil,  tigaie clatite, colectia  metallic line,  seturi oale,   tăvi și forme.


Tigaile adanci din aluminiu turnat sunt fabricate din aluminiu de inalta calitate prin turnarea in forme preformate. Diferenta principala a tehnologiei germane de procesare, este aceea ca nu exista o deformare a structurii metalice. Prin urmare, aluminiul nu pierde nicio fractiune din proprietatile sale de conductie termica sau de deformare. In plus, producatorii, ca si in cazul tigailor cu adancime din aluminiu forjat, imbunatatesc calitatea vaselor cu acoperiri neaderente moderne, durabile si ecologice. 

Avem si accesorii vase gătit , ustensile si accesorii gratar,  râșnițe condimente,  tigai universale,  căni și cești,  tigai grill. 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!