Tigăi adânci pentru gătit 


Spre deosebire de o  tigaie pentru clatite, cea adanca are o alta forma si functionalitate. Tehnologia germana de productie a acestor tigai adanci, este cea mai avantajoasa pentru clienti. In procesul de prelucrare pentru o tigaie adanca nonstick, din aluminiu, apare o schimbare in structura metalului, ceea ce afecteaza intr-o oarecare masura proprietatile conductoare de caldura si de rezistenta la deformare in timpul incalzirii. Producatorii compenseaza aceste neajunsuri prin marirea grosimii fundului si a peretilor tigailor sau prin introducerea unui disc anti-deformare in partea inferioara. A doua metoda pentru fabricarea a fabrica o  tigaie adanca din aluminiu este forjarea. In procesul de forjare, aluminiul este prelucrat sub presiune cu ciocane speciale si prese. In timpul acestui proces, macinarea si extrudarea particulelor de aluminiu, conduce ulterior la o structura fibroasa a metalului.

Datorita acestei structuri, rezistenta sa devine mai mare, iar conductivitatea termica - mai buna. Tigaile adanci din aluminiu forjat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior sunt, de asemenea, destul de usoare si de practice. Astfel de produse sunt comparabile in multe privinte cu produsele fabricate din aluminiu turnat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior, iar un consumator neexperimentat practic nu observa deloc diferenta dintre ele. Tigaile adanci groase cu stantare se disting prin grosimea fundului si a bunei proprietati de distributie a caldurii. In procesul de prelucrare a tigailor adanci, se creeaza modele cu forme gratioase, astfel incat tigaile adanci sa aiba un aspect elegant si modern, raspunzand la o varietate de gusturi si nevoi ale consumatorilor.

Noi va oferim astfel de vase, precum si  tigaie wok, vase  berlinger haus din  otel inoxidabil,  tigaie clatite, colectia  metallic line,  seturi oale,   tăvi și forme.


Tigaile adanci din aluminiu turnat sunt fabricate din aluminiu de inalta calitate prin turnarea in forme preformate. Diferenta principala a tehnologiei germane de procesare, este aceea ca nu exista o deformare a structurii metalice. Prin urmare, aluminiul nu pierde nicio fractiune din proprietatile sale de conductie termica sau de deformare. In plus, producatorii, ca si in cazul tigailor cu adancime din aluminiu forjat, imbunatatesc calitatea vaselor cu acoperiri neaderente moderne, durabile si ecologice. 

Avem si accesorii vase gătit , ustensile si accesorii gratar,  râșnițe condimente,  tigai universale,  căni și cești,  tigai grill. 


De ce să optați pentru tigăi adânci?


Cu ajutorul unor tigăi adânci puteți pregăti o mulțime de preparate dragi pentru familia dumneavoastră, cu care să-i impresionați la fiecare degustare. Aceste tigăi adânci sunt perfecte pentru tocănițe, rețete cu carne, legume, ba chiar deserturi inspirate din copilăria dumneavoastră. Vă punem la dispoziție o linie variată de modele din care puteți alege în funcție de nevoi, regăsindu-se aici tigăi adânci cu o capacitate începând de la 1 litru, precum și tigăi pentru familii generoase ce ating o capacitate de 4-5 litri.
Totodată, puteți experimenta cele mai bune retete folosind tigaie adâncă din cele mai bune materiale existente pe piață, prevăzute cu înveliș marmorat și o construcție de ultimă generație, care va permite distribuția uniformă a temperaturii. Mâncărurile dumneavoastră se vor găti într-un timp scurt, iar rezultatul va avea acel gust deosebit cu care v-ați obișnuit, inspirat din marile bucătării ale lumii.


Care sunt cele mai bune tigăi adânci?


Suntem ferm convinși că alegerea unei tigăi nu e o sarcină ușoară pentru o gospodină. Însă, portofoliul nostru cuprinde cele mai ample tehnologii care vă permit să vă bucurați de un vas de gătit așa cum v-ați imaginat, la cele mai înalte standarde de calitate. Nu aveți cum să dați greș achiziționând de la noi, BerlingerHause, Carl Schmidt și Muhler fiind doar câteva dintre brandurile pe care vi le punem în atenția dumneavoastră, și care au devenit de-a lungul timpului alegerea oricărui bucătar exclusivist.
Oferim inclusiv plăcerea de a vă bucura de mai mult timp alături de familie după un prânz sau o cină delicioasă, alegând oale ce se pot spăla cu ușurință în mașina de spălat vase,dar și tigăi adânci cu mâner detașabil pe care le puteți folosi în cuptor.


Tigăi adânci cu capac - secretul pentru a găti mai repede și mai bine


Preveniți neplăcerile din bucătărie folosind pe parcursul ritualului de gătit o tigaie adâncă cu capac. Astfel, după ce ați terminat treaba, nu va trebui să vă prescurtați momentele de relaxare, capacele ergonomice prevenind murdăria aragazului și contribuind la prepararea rapidă a alimentelor. În plus, vă scăpăm de investițiile anoste și de timpul petrecut în căutarea unui capac tigaie care să se potrivească perfect cu modelul dumneavoastră.