Farfurie adanca stoneware negru SOHO NAVA NV 141 053
49,99 RON 79,99 RON
99,98 RON / pachet
Farfurie intinsa stoneware negru SOHO NAVA NV 141 050
19,99 RON 59,99 RON
39,98 RON / pachet
Farfurie intinsa stoneware Lines Green NAVA NV 099 009
9,99 RON 49,99 RON
19,98 RON / pachet

Comanda farfurii de la OalesiTigai


Daca ai reusit sa termini de gatit, urmatorul pas este sa iti faci mancarea sa arate delicios pe farfurie. Daca vei reusi sa imbini aceste doua elemente, vei ajunge sa gatesti preparatul perfect! Ca sa starnesti lumea sa isi doreasca sa guste din mancarea ta, va trebui sa o faci sa arate aspectuos.

Iar acest lucru, se poate face, atat prin pozitionarea alimentelor intr- un mod armonios, in cantitatile si formele potrivite, cat si prin alegerea unei farfurii potrivite. Ca bucatar, atat amator cat si profesionist, trebuie sa stii ca, pusul mancarii pe farfurie e si el o arta!

Si, ca sa devii un adevarat artist, nu trebuie doar sa inveti sa gatesti mancare buna, ci si sa inveti sa o stilizezi. Placerea de a manca, vine si din modul in care arata preparatele. Si poti sa fii sigur! Daca alegi sa iti pui mancarea neglijent pe farfurie sigur nu vei vedea dorinta de a manca in ochii niciunei persoane pe care o vei pune la masa!

Nu te speria, insa! Nu e nevoie sa te transformi intr- un pictor peste noapte, pentru a incerca sa combini cat mai armonios culorile alimentelor pe farfurie! Daca vrei sa gasesti pe cineva care sa faca asta in locul tau, nimic mai simplu!


Alege niste farfurii superbe


Daca vei cauta niste farfurii cu un aspect placut, va fi mult mai usor sa faci ca mancarea sa arate bine. Deoarece, o mare parte din treaba, o va face chiar farfuria! Renunta la toate bolurile si vasele ciobite pe care le ai acum in bucatarie.

Fiindca nu iti fac deloc cinste! Daca te- ai intrebat pana acum de ce ramane mereu mancare in vase, afla ca ele sunt motivul! Cu cat mancarea e servita in farfurii mai urate, cu atat mai mult, oaspetii tai vor fi descurajati sa incerce preparatul!

Poate ca nu ne place intotdeauna sa recunoastem, insa aspectul conteaza. Fiindca este primul lucru pe care il putem observa, cu privire la orice! Mai ales in cazul preparatelor pe care le mancam! Iar pentru aspectul placut al mancarii, avem, farfuriile!