Descoperiți cea mai variată colecție de tigăi universale


Tigaia universală este una dintre cele mai utile investiții într-o gospodărie. Alegând cel mai bun model de tigaie pentru dumneavoastră vă veți bucura de mâncăruri delicioase și sănătoase, care vor aduce din bucuria vieții pe masa fiecărui membru al familiei. Aceste tigăi universale sunt cea mai bună alegere indiferent de specificul culinar, oferindu-vă posibilitatea de a experimenta mâncăruri variate în orice moment al zilei. Veți reuși în același timp să vă acoperiți toate nevoile, fără a fi necesar să apelați la o varietate de instrumente de gătit, mai ales atunci când spațiul vă este limitat.


Cele mai bune tigăi universale


Punem preț pe satisfacția clienților noștri și aducem în atenția dumneavoastră cele mai bune tigăi universale, la un preț avantajos. Am adunat în portofoliul nostru zeci de opțiuni din materiale de calitate și create printr-o tehnologie avansată, compatibile cu diferite echipamente de gătit. Astfel, fie că pregătiți ceva savuros la cuptor, pe aragaz sau plită, aceste tigăi universale vă vor ajuta să nu preîntâmpinați deloc compromisuri asupra modului de gătit. Totodată, puteți găti cu ajutorul lor zeci de preparate uzuale, tradiționale, până la specialități de top întâlnite în restaurante și marile țări ale lumii.


Avem tigăi din aluminiu, tigăi din oțel inoxidabil, tigăi marmorate, simple sau cu mâner detașabil, într-o varietate de culori, dar și cu o capacitate variată. Fie că obișnuiți să gătiți doar pentru dumneavoastră, fie pentru o familie numeroasă, în câteva minute veți găsi cu ușurință acele tigăi universale de care aveți nevoie.Ce preparate puteți găti cu ajutorul unor tigăi universale?


Inspirați-vă din aceste tigăi și dați frâu liber imaginației și priceperii dumneavoastră! Ele vă vin în ajutor la pregătire micului dejun, precum și la prânz sau cină. Puteți găti cu ajutorul lor zeci de tocănițe, omlete, preparate de inspirație asiatică, mediteraneană și multe altele. Indiferent că preferați o alimentație sănătoasă sau una bogată în calorii, savoarea meselor va fi una excepțională, interiorul antiaderent și marmorat asigurând o distribuție uniformă a temperaturilor. Timpul de gătit este diminuat semnificativ, iar construcția acestor tigăi universale previne arderea substanțelor nutritive în timpul procesului de gătit.