De ce trebuie sa aveti un suport de cutite in bucataria?Odata cu trecerea timpului, colectia dumneavoastra de cutite creste. Indiferent de numarul acestora, pastrarea lor in cele mai bune conditii este esentiala, putand astfel sa le mentineti o perioada indelungata de timp si sa puteti avea acces la ele imediat atunci cand aveti nevoie. Prin urmare, alegerea unui suport de cutite potrivit bucataria proprie poate fi o decizie excelenta si va poate usura procesul de gatire.


Ce tipuri de suporturi cutite puteti alege?


1. Suport magnetic
Exact cum reiese din denumire, acest suport foloseste o bara magnetica, ce poate fi fixata pe un perete, pentru a “lipi” cutitele. Acest tip de suport este foarte popular in randul consumatorilor, deoarece pe langa beneficiile pe care acesta le aduce, va puteti expune colectia de cutite de calitate pentru a putea fi admirata de cei din jurul dumneavoastra.


2. Bloc de cutit
Un bloc de cutite are in componenta un numar foarte mare de spite pentru a pastra cutitele in cele mai sigure conditii. Acestea sunt detasabile si se pot curata usor.


3. Stand universal
Un astfel de stand are in componenta compartimente special concepute pentru a putea tine diferite tipuri de cutite. Anumite modele mai sofisticate pot avea incluse si accesorii precum un dispozitiv pentru ascutirea cutitelor sau un suport pentru telefon sau tableta, fiind util mai ales atunci cand trebuie sa urmariti o reteta sau pur si simplu doriti sa asculti muzica preferata.De ce trebuie sa aveti un suport de cutite in bucatarie?


1. Un suport de cutite este excelent pentru organizare
De cele mai multe ori, stocarea si pastrarea unui numar foarte mare de cutite in unul dintre sertarele din bucatarie poate fi nu doar problematic, ci si periculos. Aranjarea cutitelor pe un suport special conceput pentru acestea va vor ajuta sa va organizati mai bine spatiul de lucru.


2. Depozitare sigura si igienica cu cel mai bun suport de cutite
Primul lucru care trebuie avut in vedere atunci cand lucrati cu un cutit este siguranta, de aceea este esential sa le pastrati in asa fel incat sa nu va taiati din greseala.


Pastrarea instrumentelor intr-o bucatarie moderna trebuie realizata cat mai eficient si sigur posibil. Un suport de cutite poate fi o alegere excelenta, nu doar din punct de vede al sigurantei, cat si al esteticii si aspectului final al bucatariei.