Bine ai venit în comunitatea OaleșiTigăi.ro

Să mănânci cu cei dragi este cel mai frumos lucru din viața de zi cu zi. Liniștea și căldura unei mese alături de familie și prieteni nu pot fi egalate de nimic altceva. Am învățat, la rândul nostru, cât de importante sunt aceste momente și ne place să ne bucurăm de ele. Este vorba de unitate, de legături, de dragoste, de confort, de simplitate, de frumos! 

Fasole verde sote cu usturoi

O garnitura delicioasa, super repede de pregatit si usor – fasole verde cu usturoi sotata la tigaie. O poti pregati atat din pastai proaspete cat si congelate, in functie de preferinte si de sezon. De asemenea, aceasta garnitura merge foarte bine intr-o multime de combinatii dar o poti manca si fara sa mai adaugi carne sau alte preparate alaturi. Mai ales atunci cand vrei sa reduci consumul de calorii sau pentru o cina usoara de vara. Ce ai nevoie:... Citeste mai mult

Ice tea de piersici facut in casa

Daca iti place ice tea-ul iti recomandam sa iti prepari acasa o cantitate mai mare care sa iti ajunga pentru cateva zile si sa inlocuiesti ice tea-ul din comert pentru ca acesta contine o cantitate destul de mare de zahar dar si alte substante deloc sanatoase. Pana la urma este foarte simplu sa il prepari si nu ai nevoie decat de foarte putine ingrediente. Ai nevoie de: 2 piersici 4 pliculete de ceai verde 4 cani de apa fierbinte 4 cani de apa rece... Citeste mai mult

Mini clatite olandeze

Clatitele olandeze sunt micute si adorabile, foarte gustoase si numai bune pentru servit simple, cu umplutura dulce sau sarata, la fel ca si cele clasice. Doar ca acestea au o forma mult mai interesanta si cu un gust ce aduce un pic a gogosi. Le poti servi doar cu zahar pudra sau cu cateva afine proaspete. Ai nevoie de: 250 g faina 50 g unt 400 ml lapte 10 g drojdie 5 g sare Cum se prepara: Incepe prin a incalzi laptele. Apoi amesteca... Citeste mai mult

3 idei de salate hidratante

Apa este cea mai buna bautura, lipsita e calorii si fara reactii adverse. Consumul optim de apa sprijina o functionare corecta a organelor si intretine viata fiecarei cellule vii. Apa ne ajuta sa ne mentinem sanatosi si in forma, ne ajuta sa absorbim eficient nutrientii din hrana, sa slabim si sa ne mentinem o greutate optima. Pentru a te asigura ca te hidratezi corespunzator, pe langa cantitatea necesara de apa pe care o bei poti aduce un plus de hidratare... Citeste mai mult

Crispy strips de pui la cuptor

Sunt delicioase, hranitoare si iubite de toti pofticiosii. Fasiile de pui sau crispy strips, oricum ai vrea sa le spui, o reteta super gustoasa si numai buna pentru un pranz in familie, un picnic in aer liber sau de luat la pachet pentru o zi agitata. Ai nevoie de cateva ingrediente pe care este posibil sa le ai in casa si de cateva minute la dispozitie pentru a prepara aceasta reteta. Hai sa vedem cum te poti bucura de o portie de crispy strips mai sanatoasa... Citeste mai mult

Tagliatelle cu bacon si ciuperci

Daca vei incerca tagliatellele cu bacon si ciuperci lei vei pregati de nenumarate ori, pentru ca este o reteta care pur si simplu da dependenta. Combinatia dintre ciuperci, bacon este perfecta pentru o cina pentru ca este usor de pregatit dar in acelasi timp extrem de aromata si o poti alege si pentru o cina mai speciala, alaturi de un pahar de vin alb. Ai nevoie de: 200 g tagliatelle 10 buc ciuperci maricele 2 catei usturoi 6 felii bacon 200 ml smantana... Citeste mai mult

Lasagna cu legume

Cand iti este pofta de o reteta gustoasa si super satioasa, lasagna poate fi varianta castigatoare. Iar daca vrei totusi un preparat mai usor, fara carne tocata, poti prepara aceasta reteta super delicioasa: lasagna cu legume. Poti folosi o multime de legume pe care le ai prin frigider. Este o reteta excelenta pentru savurat acasa pe care o vor aprecia toti membrii familiei. Ai nevoie de: 1 pachet foi de lasagna 1 dovlecel 1 ardei gras 300g... Citeste mai mult

Pui Tandoori la cuptor

Puiul tandoori este una dintre cele mai vestite retete din bucataria Indiana si o poti gasi preparata in multe dintre restaurante indiene din Europa. Crusta crocanta a puiului este aromata, usor picanta si cu un gust foarte bogat datorita mixului de mirodenii. Este o reteta gustoasa, usor de preparat si arata foarte bine. Iti recomandam sa o gatesti atunci cand vrei o cina rapida si delicioasa sau vrei sa iti impresionezi musafirii cu un preparat... Citeste mai mult

Cum se folosesc corect vasele din inox

Ti-am pregatit cateva trucuri utile pe care sa le folosesti atunci cand gatesti in vase de inox. Astfel, poti evita ca preparatele tale sa se lipeasca sau sosul sa capete un gust amarui din cauza ca ingredientele se ard. Daca ti s-a intamplat asta, e posibil ca modul in care folosesti vasele de inox sa nu fie cel corect. Afla ce poti face pentru ca vasele de inox sa iti fie cu adevarat de ajutor in bucatarie. Daca ai grija de ele, te poti bucura... Citeste mai mult

Cartofi cu bacon si cascaval

Cartofii acordeon cu bacon si cascaval se prepara extrem de usor si repede si sunt perfecti pentru o cina rapida. Alaturi, poti sa pregatesti si o salata asortata si gata masa. Poti gati cartofii si cu alte combinatii de topping, in functie de ce ai prin frigder, iti garantam ca vor fi deliciosi. Hai sa vedem de ce ai nevoie si cum poti prepara reteta pas cu pas. Ai nevoie de: 10 cartofi maricei Bacon Cascaval Rozmarin Usturoi pudra Ulei... Citeste mai mult

Conopida la cuptor cu sos Chimichurri

Dupa meniul bogat de sarbatori, ti-am pregatit o reteta vegetariana, foarte usor de pregatit si gustoasa. Conopida este o leguma pe care o poti pregati in multe moduri si poate inlocui cu succes preparatele cu carne atunci cand simti nevoia sa faci asta. Ti-am pregatit mai jos o reteta de conopida la cuptor cu sos Chimichurri. Ai nevoie de: 1 conopida mare 2 linguri ulei de masline Dupa gust sare grunjoasa si piper negru proaspat macinat Pentru... Citeste mai mult

Salata cu piept de pui la gratar

Dupa masa plina cu toate bunatatile, in perioada sarbatorilor, iti recomandam o salata delicioasa, usoara dar satioasa in acelasi timp, cu piept de pui pe gratar si legume racoritoare. Chiar daca este vorba despre o mancare usoara, propunerea noastra de salata nu este mai putin delicioasa decat preparatele festive pe care le-ai mancat de Paste. Iata ce iti propunem: Ai nevoie de: 150 g piept de pui 100 g salata verde 100 g rosii cherry 100 g castravete... Citeste mai mult

8 trucuri pentru o friptura delicioasa la gratar

Gustul unei fripturi gatite perfect este placerea oricui prefera un meniu din care carnea nu trebuie sa lipseasca. Cand vine vorba de gratar, cei mai multi dintre noi ne gandim la o masa in aer liber, in mod special pentru ca il asociem cu mult fum. Dar poti obtine un gratar reusit chiar la tine acasa, fara sa umpli casa de fum, oricand ai pofta de o friptura delicioasa, cu ajutorul unei tigai sau tavi grill sau chiar a unui grill electric. Important... Citeste mai mult

Secretul care te va ajuta sa dospesti aluatul pentru cozonac

Am pregatit pentru tine un truc care te va ajuta sa dospesti aluatul si sa obtii un cozonac pufos care se desprinde fasii, exact asa cum trebuie sa fie. Iti recomandam ca dupa ce ai format aluatul si l-ai framantat foarte, foarte bine, sa umpli cozonacii cu umplutura si sa ii asezi in tavi, inainte sa lasi aluatul sa dospeasca. Apoi baga fiecare forma intr-o punguta maiou, si da 2-3 pufuri de apa in interior. Leaga foarte bine punga si lasa... Citeste mai mult

Mini-cozonaci briosa

Un cozonac pufos plin cu ciocolata…intr-o forma de briosa. Nu-i asa ca suna cu adevarat delicios? Pastreaza din aluatul de cozonac pentru a pregati cativa cozonaci briosa cu ciocolata. Vei obtine un desert mai “altfel”, pastrand totusi traditia, cu care sa iti servesti invitatii, in special pe cei mai mici dintre acestia. Intinde blatul subtire, cu o grosime de 1-2 cm, si adauga crema de ciocolata sau amestec de cacao si nuca.... Citeste mai mult

Cartofi noi copti cu rozmarin si usturoi

Daca friptura de miel este pe lista ta de preparate pentru masa de Paste de anul acesta, dar esti inca nehotarata ce garnitura sa alegi pentru ea, ti-am pregatit o idee super rapida care merge de minune cu carnea de miel, usor de facut si pe gustul tuturor. Ai nevoie de: 1kg cartofi noi mici, in coaja Cateva crengute de rozmarin 5-6 linguri de ulei de masline 1 capatana de usturoi ½ lingurita de cimbru Sare si piper dupa gust Cum se prepara:... Citeste mai mult

Trucuri utile pentru pregatirea carnii de miel

Friptura de miel este o delicatesa apreciata de toti pofticiosii la masa de Paste. Iar daca respecti cateva reguli si pregatesti si o marinada delicioasa, nu are cum sa nu iti reuseasca reteta. Totusi, pe langa reteta este foarte importanta si pregatirea carnii, asa ca ti-am lasat mai jos cateva sfaturi utile pentru ca friptura ta de miel sa fie un succes la masa de Paste. 1. Pentru a obtine o friptura delicioasa, alege o carne de miel tanar, proaspat... Citeste mai mult

5 idei pentru decorul mesei de Paste

De Paste petrecem momente frumoase alaturi de cei dragi si daca putem sa ii surprindem cu gesturi simple dar de efect este minunat. Masa de Paste trebuie sa fie vesela, colorata si sa emane aer de sarbatoare, nu-i asa? Fie ca folosesti culori pastel asortate primaverii, fie ca alegi culori mai puternice, precum violet, galben sau turquoise, efectul este acelasi si inspira veselie si optimism. Poti decora masa de Paste tinand cont de cateva idei simple... Citeste mai mult

Pasca cremoasa fara aluat

Am pregatit o reteta de pasca fara aluat, delicioasa si perfecta pentru toti invitatii la masa de Paste. Vei obtine o pasca frageda, cu un gust fin si cremos, ca un sufleu sau cheesecake. In plus, este un desert pe care il poti face de Paste dar si in restul anului ca pe o budinca de branza delicioasa. Iar in loc de stafide, poti pune merisoare sau cipsuri de ciocalata sau orice alte fructe confiate preferi. Hai sa vedem cum poti prepara pasca fara... Citeste mai mult

Cum sa fierbi perfect ouale?

Exista 2 intrebari eterne legate de oua: Cine a fost primul: oul sau gaina? Incepi cu apa clocotita sau incepi cu apa rece atunci cand fierbi ouale? Va recomandam o metoda in 4 pasi... o metoda care incepe cu apa rece. De ce? Pentru ca acest lucru previne prepararea excesiva a oualor. Nu veti mai avea niciodata oua prea uscate, prea fierbte, cu galbenusuri ciudat de verzui. Vei avea doar galbenusuri galbene stralucitoare si o textura foarte... Citeste mai mult

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!