Ce modele frumoase de Seturi veselă pentru acasa?

A aparut un bebe in familie? Atunci e clar cine va fi in centrul atentiei de acum inainte! Odata cu venirea lui, prioritatile s- au schimbat, iar mancarea gatita e la ordinea zilei!

Insa ce te faci cand acesta nu vrea sa manance gatit? Va trebui sa te ocupi de aspectul asta, fiindca dieta celui mic, va sta la baza unei dezvoltari sanatoase.

Daca nu doreste sa manance mancarea pe care o prepari, va trebui sa folosesti tot felul de trucuri. Iar unul dintre ele e reprezentat chiar de folosirea unor vase potrivite! Daca iti doresti sa manance tot din farfurie, ai face bine sa ii servesti mancarea in niste farfurii atractive!

Seturi veselă la preturi reduse

Unele cu animalutele lui preferate, de exemplu! Pe langa faptul ca propriul lui set de vesela il va face sa se aseze mai usor la masa, acesta il va ajuta si sa nu se raneasca.

Spre deosebire de vesela obisnuita, cu pahare confectionate din sticla si vase ceramice, vesela creata special pentru cei mici, ii va feri de incidente neplacute, care i- ar putea rani. Acestea nu doar ca sunt mai sigure, dar sunt potrivite varstei lor.

Si te vor ajuta pe tine, sa le provoci curiozitate asupra mancarii. Atata timp cat vei alege niste seturi de vesela care le vor starni interesul si vor fi cat mai placute din punct de vedere cromatic, ii vei face si mai atenti la ceea ce alegi sa le pui in farfurie!

Asa ca, seturile de vesela, ar putea sa fie solutia pentru a- i face pe cei mici sa accepte in sfarsit, sa isi manance supa! Si asta, poate chiar cu o mare pofta! Din curiozitate pentru a vedea ce desen se regaseste pe fundul castronului, s- ar putea ca nici macar o bucatica de morcov sa nu ramana in bol!

Seturile de vesela ii pot crea ambientul perfect pentru a incepe sa manance sanatos! Fa- i pe plac si adu- i joaca si desenele preferate la fiecare masa a zilei!