Coșuri servire la masa. Comanda online aici


Cand ne calca oaspetii casa, cosurile pentru servire sunt foarte utile. Acestea ne permit sa le oferim mici gustari invitatilor nostri, pana ce restul preparatelor sunt si ele complet gatite si gata pentru servit.
Cosurile de fructe, spre exemplu, pe langa faptul ca ne sunt folositoare atunci cand asteptam invitati, pentru a face mai facil accesul la o gustare dulce si sanatoasa, ne sunt folositoare si pentru depozitarea fructelor.


Iti oferim coșuri servire la preturi speciale


Deoarece fructele au proprietati si locuri de proveninta diferite, acestea se depoziteaza in conditii diferite, adaptate fiecarui tip de fruct in parte.
Daca unele se pot depozita in frigider, altele se vor strica mai repede daca alegi sa le pui in acest loc, fiindca exista fructe care nu reactioneaza bine la temperaturi scazute. Bananele sunt un bun exemplu aici.
Din acest motiv, anumite fructe, pentru a fi pastrate pentru cat mai mult timp, trebuie depozitate in afara frigiderului, in locuri uscate, in care sa nu fie batute direct de soare. Iar pentru acest lucru, cosurile de fructe sunt ideale! Acestea te vor ajuta sa mentii prospetimea anumitor fructe pentru un timp indelungat.
Pe deasupra, infrumuseteaza si blatul de bucatarie sau masa pe care alegem sa il punem. Si, deoarece sta tot timpul sub ochii lumii, ne ajuta sa ne amintim permanent ce fructe mai avem de cumparat pentru cand ajungem acasa.
Avand mereu un cos pentru servirea fructelor la vedere, ne vom da seama tot timpul de ce mai avem nevoie cand mergem la cumparaturi, iar cand ni se va face pofta de un fruct anume, il vom avea tot timpul in casa, asteptandu- ne sa il mancam!
Cosurile pentru servire, umplute cu fructe din belsug, pot da bucatariei tale un aer proaspat si sanatos. Existenta fructelor, in permanenta in casa, te vor provoca sa consumi mai multe decat in mod obisnuit si te vor ajuta, astfel, sa te pastrezi in forma pentru intreaga zi..
Un fruct aratos, pe care il poti gasi tot timpul in casa, ii poate convinge chiar si pe cei mici sa mai manance cate unul din cand in cand. Pentru toate aceste lucruri, cosurile pentru servire, nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta!