Inspiratie in bucatarie

Ciorba de vara, fara carne

Ciorba de vara, fara carne

Daca te-ai saturat de carne sau ai ales in aceasta perioada sa tii post, o ciorba fara carne, binecunoscuta ciorba de vara, va fi reteta care te va sursprinde prin savoarea acesteia si prin continutul bogat in legume. Este o ciorba plina de vitamine, care te va incarca cu energie si care-ti va suplimenta starea ta de bine. TIMP DE PREGĂTIRE 10 minute TIMP DE PREPARARE 20 minute TIMP TOTAL 30 minute 2 dovlecei 10 cartofi 5 cepe 2 morcovi... Citeste mai mult
Tocanita de castraveti murati si cartofi

Tocanita de castraveti murati si cartofi

Orice gospodina iubeste tocanitele pentru savoarea pe care aceasta o ofera si pentru rapiditatea cu care acestea se prepara. Iar tocanita de castraveti murati este cu siguranta o idee inedita si delicioasa, pentru toti cei care vor sa incerce o reteta noua de tocanita. Ingredientele sunt putine si foarte accesibile, astfel incat preparatul final va fi gata intr-un timp foarte scurt si se va dovedi a fi si o idee economica si ingenioasa, pentru zilele... Citeste mai mult
Rulada de miel pe pat de legume

Rulada de miel pe pat de legume

Daca aveti nevoie de un preparat deosebit pentru sarbatorile ce vin, rulada de miel este alegerea ideala. Vorbim de o rulada suculenta, de o carne frageda si aromata de multimea de condimente, legume si ierburi aromatice ce-i ofera un plus de savoare. TIMP DE PREGĂTIRE 45 minute TIMP DE PREPARARE 3 ore TIMP TOTAL 3 ore 45 minute 15 kg coaste dezosate de miel rozmarin cimbru oregano menta 500 ml ulei de măsline extravirgin... Citeste mai mult
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ciorba este un preparat care nu lipseste niciodata de pe masa, mai ales din seria felurilor principale. Insa, de sarbatorile Pascale, te invitam sa inlocuiesc ciorba traditionala de vita sau de pui cu ciorba de miel. Este o reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. TIMP DE PREGĂTIRE 40 minute TIMP DE PREPARARE 40 minute TIMP TOTAL 1 oră 20 minute 1 l borş 1 kg costiţe de miel 1 cutie de smântână sare, piper... Citeste mai mult
Pasca pufoasa cu ciocolata

Pasca pufoasa cu ciocolata

Daca nu sunteti fani ai pastii traditionale, pasca cu smantana este o alternativa extraordinara. Insa, daca va doriti ceva si mai special, puteti opta pentru pasca cu blat de pandispan si crema de ciocolata, care se va transforma in desertul preferat al familie. Iata cat de simplu se prepara aceasta reteta! TIMP DE PREGĂTIRE 30 minute TIMP DE PREPARARE 40 minute TIMP TOTAL 1 oră 10 minute Pentru aluat 3 oua 3 linguriță(e) de zahar... Citeste mai mult
Pasca cu bezea si smantana

Pasca cu bezea si smantana

Pasca face parte din categoria deserturilor traditionale care se vor regasi intotdeauna pe mesele bunicilor si ai parintilor nostri. Iar daca nu sunteti mare fani ai retetei clasice cu branza si stafide, iti propun o reteta mai cremoasa pe care o poti confunda cu usurinta cu o prajitura speciala. TIMP DE PREGĂTIRE 1 oră TIMP DE PREPARARE 50 minute TIMP TOTAL 1 oră 50 minute Pentru aluat 500 gr faina 100 gr faina 250 ml lapte 2 galbenusuri... Citeste mai mult
Drob vegetarian

Drob vegetarian

Pentru cei care considera ca Pastele si sarbatorile, in general, nu sunt o scuza de a face mici copromisuri si de a se abate de la un stil de viata sanatos sau pentru cei care detin un regim alimentar vegan, va propun reteta vegana de drob, o reteta la fel de savuroasa ca si cea traditionala. Iata cum sa pregatesti cel mai bun drob vegetarian! TIMP DE PREGĂTIRE 20 minute TIMP DE PREPARARE 40 minute TIMP TOTAL 1 oră 400 gr amestec legume... Citeste mai mult
Cozonac cu mac

Cozonac cu mac

Daca nu sunteti mare fani ai cozonacul traditional cu nuca, cacao si rahat, atunci va recomand cu drag reteta de cozonac cu mac, o reinterpretare la fel de pufoasa, speciala, dar gustoasa in acelasi timp. Aceasta reteta se poate pregati de catre oricine, cu ingrediente putine, si va fi un preparat special de pe masa traditionala de Paste. TIMP DE PREGĂTIRE 40 minute TIMP DE PREPARARE 50 minute TIMP TOTAL 1 oră 30 minute Aluat 1 kg faina... Citeste mai mult
Carne de miel la cuptor

Carne de miel la cuptor

Carnea de miel este un aliment indispensabil de pe masa sarbatorilor Pascale. Este alegerea ideala pentru a iesi din cotidian si de a savura un preparat delicios, care nu necesita foarte multe ingrediente si care este totodata si foarte sanatos, datorita modului de gatire si al ingredientelor utilizate. TIMP DE PREGĂTIRE 20 minute TIMP DE PREPARARE 1 oră TIMP TOTAL 1 oră 20 minute 1 kg carne de miel 200 ml suc de mere 1 fir praz 3 catei... Citeste mai mult
Drob de pui

Drob de pui

Daca nu sunteti fani ai preparatelor traditionale ce implica gatirea unor organe animale, atunci drobul de pui este o alternativa mai gustoasa si mai placuta pentru varianta clasica de drob de miel. TIMP DE PREGĂTIRE 1 oră TIMP DE PREPARARE 30 minute TIMP TOTAL 1 oră 30 minute 1 kg pipote si inimi de pui 1 kg ficat de pui 4 cepe mari tocate 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi patrunjel 2 legaturi marar 6 lingură(i) ulei... Citeste mai mult

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!