Salata Tabbouleh cu rodie

Salata tabbouleh se serveste ca aperitiv sau ca gustare intre mese. Este o sursa de minerale si vitamine, cu foarte putine calorii, satioasa si sanatoasa. Noi am ales sa punem pe langa rosii si rodie, iar rezultatul este cu adevarat savuros.

 

Ai nevoie de:

O cana de bulgur

O rodie proaspata

O ceapa

75 de grame de patrunjel

100 de grame de rosii cubulete

Ulei de masline

Zeama de lamaie

Sare si piper dupa gust

 

Cum se prepara:

Intr-o oala fierbe bulgurul conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, taie marunt ceapa, rosiile si patrunjelul. Cand bulgurul a fiert, scurge-l foarte bine si pune-l intr-un bol incapator peste care adauga ceapa, rosiile, patrunjelul, putina zeama de lamaie, semintele de rodie si amesteca bine toate ingredientele. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si ia-ti portia de sanatate.

Într-o oală se pune bulgurul și se lasă la fiert.

 

Comentarii