Salata tabbouleh se serveste ca aperitiv sau ca gustare intre mese. Este o sursa de minerale si vitamine, cu foarte putine calorii, satioasa si sanatoasa. Noi am ales sa punem pe langa rosii si rodie, iar rezultatul este cu adevarat savuros.
Ai nevoie de:
O cana de bulgur
O rodie proaspata
O ceapa
75 de grame de patrunjel
100 de grame de rosii cubulete
Ulei de masline
Zeama de lamaie
Sare si piper dupa gust
Cum se prepara:
Intr-o oala fierbe bulgurul conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, taie marunt ceapa, rosiile si patrunjelul. Cand bulgurul a fiert, scurge-l foarte bine si pune-l intr-un bol incapator peste care adauga ceapa, rosiile, patrunjelul, putina zeama de lamaie, semintele de rodie si amesteca bine toate ingredientele. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si ia-ti portia de sanatate.
Într-o oală se pune bulgurul și se lasă la fiert.
Comentarii