Aceste ciuperci sotate se prepara in doar 10 minute si doar cu 5 ingrediente. Sunt ideale pentru garnitura la friptura din porc, vita sau pui. De asemenea, pot fi folosite in umpluturile pentru burgeri. De fapt, sunt extrem de versatile si atat de usor de preparat, ca merita sa le gatesti.
TIMP DE PREPARARE10 minute
TIMP TOTAL18 minute
Pasul 1 – Pregatiti ciupercile
Curățați ciupercile ștergându-le cu un prosop de hârtie. Tăiați felii de 1 cm grosime.
Pasul 2 – Sotati ciupercile
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugati ciupercile în tigaie și presarati deasupra uleiul de măsline. Apoi, lăsați ciupercile să se rumenească pe o parte, fără a amesteca timp de 4-5 minute.
Pasul 3 – Condimentati aceste ciuperci sotate
Adăugați usturoiul și cimbru. Continuați să gătiți încă 3-4 minute amestecând ocazional până când ciupercile sunt gatite.
Pasul 4 – Servire ciuperci sotate
Condimentati cu sare și piper după gust; garnisiti cu cimbru proaspăt înainte de servire.
Pofta buna!
Comentarii