Ciuperci sotate

Aceste ciuperci sotate se prepara in doar 10 minute si doar cu 5 ingrediente. Sunt ideale pentru garnitura la friptura din porc, vita sau pui. De asemenea, pot fi folosite in umpluturile pentru burgeri. De fapt, sunt extrem de versatile si atat de usor de preparat, ca merita sa le gatesti.
 

TIMP DE PREGĂTIRE8 minute
TIMP DE PREPARARE10 minute
TIMP TOTAL18 minute

 

Pasul 1 – Pregatiti ciupercile
 

Curățați ciupercile ștergându-le cu un prosop de hârtie. Tăiați felii de 1 cm grosime.


Pasul 2 – Sotati ciupercile
 

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugati ciupercile în tigaie și presarati deasupra uleiul de măsline. Apoi, lăsați ciupercile să se rumenească pe o parte, fără a amesteca timp de 4-5 minute.


Pasul 3 – Condimentati aceste ciuperci sotate
 

Adăugați usturoiul și cimbru. Continuați să gătiți încă 3-4 minute amestecând ocazional până când ciupercile sunt gatite.


Pasul 4 – Servire ciuperci sotate
 

Condimentati cu sare și piper după gust; garnisiti cu cimbru proaspăt înainte de servire.

Pofta buna!

Comentarii

Articole similare

Supa crema de ciuperci
Supa crema de ciuperci
Aceasta Supa crema de ciuperci se poate manca exact asa ori poate fi utilizata ca sos-adaos pentru o alta reteta. Iti garantam ca va da un gust incredibil multor preparate. Este un sos mult mai bun...