Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde

Aceasta Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde este preparatul perfect, usor si gustos in timpul saptamanii. Este gata de consumat in 30 de minute si necesita o preparare minima. Doar cateva ingrediente simple.
 

TIMP DE PREGĂTIRE5 minute
TIMP DE PREPARARE25 minute
TIMP TOTAL30 minute

 

 

 340 gr fasole verde
 2 lingură(i) ulei de masline
 ½ linguriță(e) sare cu usturoi
 2 lingură(i) pesmet italian
 2 bucati piept de pui
 sare si piper
 2 linguri rosii uscate
 2 felii mozzarela

 

 

Pasul 1 - Pregatiti cuptorul
 

Preincalziti cuptorul la 240 grade
Puneti foaie de copt intr-o tava potrivita.


Pasul 2 - Montati fasolea verde in tava
 

Puneti fasolea verde in tava si presarati ulei de masline si sare. Adaugati pesmet si amestecati bine. Impingeti fasolea verde intr-o parte a tavii.


Pasul 3 - Pregatiti pieptul de pui
 

Uscati pieptul de pui cu ajutorul unui prosop de hartie. Condimentati-l pe fiecare parte cu sare si piper dupa gust.
Asezati pieptul de pui in tava si ungeti-l cu o lingura de sos pesto.
Acoperiti fiecare piept de pui cu felie de branza sau cu branza maruntita.


Pasul 4 - Gatiti la cuptor
 

Gatiti timp de 25 de minute.
Serviti! Pofta buna!


Nota
 

Aceasta reteta poate fi usor dublata.
Ce ramane, puteti pune la frigider, iar cand le scoateti, puneti la microunde timp de 1 - 2 minute.

Comentarii

Articole similare

Buchete de fasole verde
Buchete de fasole verde
Păstăi suple de fasole verde, gătite la abur și apoi în cuptor. O aromă deosebită pentru că sunt învelite în bacon și imbaiate într-un sos savuros. Rețeta devine perfectă dacă lași buchetele la...
Mini pizza de conopidă
Mini pizza de conopidă
Aceste Mini pizza de conopidă sunt practice și foarte amuzante de consumat. Sunt o idee excelentă pentru sezonul de toamnă atât de bogat în conopidă fragedă și gustoasă. TIMP DE PREGĂTIRE 30...