Această rețetă vegană de burger cu quinoa este ușoară, sănătoasă și plina de proteine. Nu ai nevoie de o masina de tocat, iar amestecul se obtine rapid, intr-un bol.
TIMP DE PREPARARE20 minute
TIMP TOTAL30 minute
¼ cana quinoa
⅔ cana apa
1 conserva de fasole fiarta si scursa
1 conserva pasta de tomate
1 linguriță(e) paprika
1 linguriță(e) pudra de ceapa
½ linguriță(e) usturoi
½ linguriță(e) oregano
½ linguriță(e) sare
½ linguriță(e) piper
⅓ cana pesmet
1 lingură(i) ulei de masline
chifla si topping preferat
Pasul 1 – Pregateste quinoa
Intr-o cratita mica, gateste quinoa cu apa si adauga sare dupa gust. Lasa sa dea in clocot, acopera si fierbe timp de 14 minute. Ia capacul si amesteca cu o furculita.
Pasul 2 – Pregateste fasolea maro si formeaza 4 burgeri
Intr-un bol mare, pune fasolea maro si paseaza-o cu ajutorul unei furculite sau cu un pasator. Pune quinoa gatita in fasolea neagra, adauga pasta de rosii, toate condimentele si pesmetul. Formeaza 4 burgeri.
Pasul 3 – Prajeste fiecare Burger cu quinoa
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie de gratar, pune burgerii de quinoa in tigaie si prajeset la foc mediu, timp de circa 4 minute, pe fiecare parte.
Pasul 4 – Servire
Monteaza cate un burger cu chifle si toppingul preferat.
Pofta buna
Comentarii