Cotlete de miel la cuptor

Ingrediente:

1 capatana de usturoi

Rozmarin

Ulei de maslina

Cotlete de miel

Sare si piper proaspat macinat

 

Cum se prepara:

Intr-un blender, mixeaza usturoiul, cu frunzele de rozmarin proaspat si uleiul de masline pana cand usturoiul este tocat fin. Asezoneaza coastele de miel cu sare si piper si unge-le cu uleiul de masline cu rozmarin. Asaza cotletele pe o tava cu foaie de copt cu partea grasa in sus si lasa-le 1 ora sa fie patrunse de aroma condimentelor.

Preincalzeste cuptorul la 220° Celsius si da tava la cuptor pe nivelul superior, pentru aproximativ o ora. Apoi intoarce cotletele si lasa tava la cuptor pentru inca cel putin inca 30 de minute sau pana cand carnea este bine patrunsa.

Transfera cotletele pe un platou si lasa-le sa se odihneasca pentru 10 minute. Pofta buna!

Comentarii