Kochsysteme by Carl Schmidt Sohn

Oala marmorata joasa cu capac 16 cm Marburg Kochsysteme by Carl Schmidt Sohn OT 64044

17%
  • Program de fidelitate
  • 14 zile drept de retur
  • Livrare in 24 ore
Cod produs - SKU OT/64044
Kochsysteme by Carl Schmidt Sohn
123,99 RON (TVA inclus) 149,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Produs indisponibil momentan
123,99 RON (TVA inclus) 149,99 RON

Diametru: 16 cm
Capacitate: 1.2 Litri
Inaltime: 7.5 cmCuloare: Negru

SKU
OT/64044
Greutate
1.1
Timp livrare
Livrare 20 zile
Culoare
Negru
Colectie
Marburg
Diametru
16 cm
Material
Aluminiu forjat
Capacitate (litri)
1.2 litri
Inaltime (cm)
7.5 cm

DETALII PRODUCĂTOR

Kochsysteme de Carl Schmidt Sohn Germania reprezintă un sistem de gătit complet, care oferă produse de calitate la un raport calitate-preț excepțional, pentru a vă transforma eforturile de coacere și gătire de zi cu zi în noi și încântătoare creații culinare. Colecția include vase pentru gătit, cuțite, ustensile și accesorii pentru bucătărie, de la oțel inoxidabil până la materiale din fontă.

CS-KOCHSYSTEME este o marcă de bucătărie a producătorului de vase pentru gătit Carl Schmidt Sohn GmbH din anii 1980 în Solingen, Germania. Bazându-se pe expertiza sa în dezvoltarea cuțitelor și a tacâmurilor din 1829, CS-KOCHSYSTEME se extinde și în alte categorii de produse de bucătărie, concentrându-se pe concepte de calitate,valoare rezonabilă a vaselor pentru gătit, precizie pentru cuțitele de bucătărie, care răspund perfect nevoilor familiilor și se remarcă pe piață la nivel mondial.

Carl Schmidt Sohn Germania 


Carl Schmidt Sohn este un producator care și-a început activitatea încă din 1829 în orașul Solingen, Germania. fabricând la acea vreme săbii.

Situat pe râul Wupper, la 30 km nord-est de Köln, orașul Solingen a fost înființat în 1374. Acum este renumit pentru acreditările făcute de bâte, iar acest oraș de 120.000 de persoane este reședința mărcii Carl Schmidt Sohn încă din 1829.

Prezența minereului de fier și apropierea orașului de Köln (cel mai bogat centru comercial din Germania) au însemnat că orașul Solingen a devenit rapid un centru de prelucrare a metalelor. Lamele de sabie de calitate au fost făcute aici în secolul al XIV-lea și Solingen a fost contractat să-și vândă toate săbiile și armele tăiate în Köln, unde erau atașate mânerele. De la sfârșitul secolului al XIV-lea și începutul secolului al XV-lea, turnătorii de fierărie au fost găsiți în jurul orașului Solingen, adăugând faima lui Solingen ca centru de fierărie din Europa de Nord. Săbiile de la Solingen s-au prezentat în locuri precum regatele anglo-saxone din insulele britanice. Europa de Nord a apreciat calitatea armamentului fabricat de Solingen și au fost tranzacționate pe întreg continentul european.

Napoleon, staționat pentru scurt timp la Solingen, până la abdicarea sa în 1815, după bătălia de la Waterloo, a desființat monopolurile breslelor comerciale. Industria de săbii și tacâmuri a lui Solingen a crescut rapid, deși împăratul Napoleon Bonaparte al Franței a blocat-o.

Carl Schmidt Sohn a început să producă săbii în 1829. Până în 1830, producția a fost de până la 2000 de săbii pe săptămână și a angajat peste 100 de fierari, măcinători și muncitori. În timp ce Germania devenea rapid un pat fierbinte pentru producția de scule industriale, Carl Schmidt Sohn a început de asemenea să producă cuțite, tacâmuri, lame de bărbierit, foarfece și cuțite de buzunar din 1869. Odată cu creșterea cererii de cuțite de peste mări, Carl Schmidt Sohn a început creșterea producției de cuțite, foarfece și scule. Încă de la începutul secolului, majoritatea cuțitelor Carl Schmidt Sohn au fost exportate în întreaga Europă.


De atunci, Carl Schmidt Sohn este recunoscut pentru excelența în fabricarea de cuțite și tacâmuri de înaltă calitate pe baza unei istorii de producție pe termen lung în orașul Solingen. Astăzi Solingen rămâne centrul de cuțite al Germaniei, unde se fabrică aproximativ 90% din cuțitele germane.

Deja în 1928, celebrele linii de produse de cuțit, cum ar fi "Continental", "Solingia" sau "La Casita", au fost vândute în toată Europa cu un mare succes. 1829 a fost dedicat dezvoltării și producției cuțitelor de peste 180 de ani și a îmbunătățit continuu combinația formei cu funcția.

Alături de producția de cuțite, Carl Schmidt Sohn a folosit experienșa câștigată de-a lungul anilor pentru producția vaselor de gătit de cea mai înaltă calitate, reușind să ajungă un producator de talie mondială.

REVIEW-URI

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review