Cratite 20 cm. Vorbind despre un anumit model de cratita de 20 cm, alegerea trebuie facuta in functie de materialul din care este realizata. Exista multe avantaje ale cratitelor din otel inoxidabil: sunt ustensile puternice si durabile, au un aspect atractiv si se potrivesc perfect in orice interior de bucatarie, sunt igienice, deoarece nu exista pori si nu se formeaza fisuri, si in acest caz, nu se vor dezvolta agenti patogeni. De asemenea, otelul inoxidabil este inert chimic si nu reactioneaza cu alimentele, fiind posibila nu numai gatirea, ci si conservarea alimentelor. Datorita inventiei fundului incapsulat sau dublu nu numai ca viata bucatarilor moderni a fost facilitata, ci acum, poti gati cu o cantitate minima de grasimi sau fara, ceea ce este foarte important pentru oricine incearca sa manance rational si numai alimente sanatoase. De asemenea, alimentele nu se lipesc, ceea ce inseamna ca nu apar substante cancerigene in timpul gatitului. Capacele sunt transparente, avand amplasate manere fixe montate in suruburi si un orificiu pentru trecerea aburului. Fundul cratitelor cu diametrul de 20 cm, din otel inoxidabil prezinta termo-acumulare. Poti inchide aragazul inainte ca masa sa fie pregatita, deoarece procesul de gatit va continua ceva timp. Cu aceasta actiune poti realiza economii semnificative de gaz sau electricitate, in functie de tipul de aragaz pe care il ai. Cratitele pentru gatit de la producatorii Berlinger Haus si Blaumann, sunt realizate in linii de colectii, precum Belly Liner si Gourmet Line. De asemenea, cratitele pentru gatit cu diametrul de 20 cm au volume cuprinse intre 2,0 l si 2,9 l.