Tavi pentru cuptor

Filtreaza rezultatele

Tip

Vezi mai multe

Numar Bucati Per Set

Vezi mai multe

Material

Vezi mai multe

Capacitate

Vezi mai multe

Diametru

Vezi mai multe

Culoare Produs

Vezi mai multe

Producatori

Vezi mai multe

Pret

Vezi mai multe

Rating

Vezi mai multe

Afiseaza: 34 produse

Tavi pentru cuptor. Sunt tavi speciale de metal sau alte materiale destinate gatitului in cuptoare, precum si pentru depozitarea si prezentarea pe mese a felurilor de mancare preparate. Tavile pentru cuptor sunt destinate prepararii painii, cozonacilor, produselor de cofetarie portionate, precum si pentru gatirea diferitelor preparate din carne si legume.Tavile de inalta calitate indeplinesc cerintele de baza ale functionarii: acestea suporta temperaturi ridicate, asigura o conductivitate termica buna, au proprietati anti-ardere si caracteristici rezistente la uzura, sunt practice si durabile.
Tavile pentru cuptor difera in functie de forma, diametru, volum, scop si material. Tavile pentru cuptor sunt rotunde, dreptunghiulare, patrate, ovale, triunghiulare si cu mai multe fatete, cum ar fi forme rotunde, de inima, stea, picatura, figuri de animale sau fructe etc. In plus, ele au un design unic sau detasabil. Acesta din urma constau dintr-un fund detasabil cu o suprafata neteda sau gravata pe laturi. Formele de acest tip sunt utilizate pentru prepararea produselor de cofetarie din aluat. Tavile pentru cuptor rotunde sunt folosite pentru a face orice tip de aluat, mai ales pentru tort. Atunci cand alegi tavi rotunde, este important sa acorzi atentie inaltimii laturilor. Pentru pizza si placinte inaltimea tavii este de 2 cm, pentru prajituri si paine - pana la 7 cm. Tavile ondulate sunt destinate pentru coacerea produselor de panificatie si a prajiturilor.
Tavile pentru cuptor tipizate sunt folosite pentru a pregati deserturi nestandardizate sub forma de flori, inimi etc.Tavile pentru tort , pasca si paste sunt reprezentate de un design special care accelereaza procesul de coacere la cuptor. Tavile cu miniforme pentru briose, difera in configuratie si volum. Sunt potrivite pentru prepararea deserturilor de complexitate variata. Pentru fiecare tip de preparat sunt destinate forme cu diametru diferit si inaltimea laturilor diferita. Diametrul tavii determina numarul de portii, care este pregatit la un moment dat. Aceasta caracteristica este importanta pentru toate tipurile de tavi pentru cuptor. Vasul de copt cu volum mare este proiectat pentru a gati un numar mare de portii. Astfel, o capacitate de 3-4 litri iti va permite sa pregatesti un fel de mancare, destinat unei familii de 3 persoane.Tavile pentru cuptor sunt destinate coacerii de turta dulce, paine si rulouri, briose, eclere, paste, biscuiti, prajituri, budinci, sufleu etc. Cele mai multe tavi pentru cuptor, moderne, sunt fabricate din otel carbon, invelit la interior cu 3 straturi marmorate. Ele sunt durabile si practice, iar coacerea se face mai rapid chiar si la temperaturi scazute. Viteza de incalzire depinde de tipul de metal utilizat pentru fabricarea tavii.
Tavile din otel inoxidabil se incalzesc mai incet decat produsele din otel carbon cu straturi din marmura. Tavile pentru cuptor fabricate din otel carbon invelit la interior cu 3 straturi marmorate, sunt de calitate, au un design robust, imbinari bine sigilate, sunt rezistente la deformare si deteriorari mecanice.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!