Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. HEIMDALL CONSULTING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

HEIMDALL CONSULTING SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.oalesitigai.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.oalesitigai.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea HEIMDALL CONSTULTING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul HEIMDALL CONSULTING SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul www.oalesitigai.ro este detinut de catre HEIMDALL CONSULTING SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.oalesitigai.ro sunt produse, achizitionate si comercializare de HEIMDALL CONSULTING SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

REDUCERI/PROMOTII/CAMPANII PROMOTIONALE

HEIMDALL CONSULTING SRL ofera clientilor, persoane fizice si/ sau juridice, in anumite perioade, reduceri, coduri voucher, discounturi valorice si/sau procentuale in cadrul unor campanii promotionale.

1) Valoarea extra discountului se acorda direct in cosul de cumparaturi.

2) Reducerea la care clientul este indreptatit prin utilizarea codului voucher/discountului valoric si/sau procentual NU se cumuleaza cu orice alta promotie sau reducere aplicata cosului de cumparaturi, cu exceptia situatiilor cand cumularea este specificata in mod expres.

3) In cazul in care returul intervine dupa utilizarea codului voucher/discountului valoric si/sau procentual, clientul va primi diferenta de bani dintre contravaloarea achizitiei (pretul efectiv platit pentru produsul returnat) si a contravalorii extra discountului primit, aferent produsului returnat. Returnarea produselor in urma utilizarii unui codului voucher/discountului valoric si/sau procentual, atrage dupa sine si anularea beneficiului oferit (valoarea codului voucher/discountului valoric si/sau procentual).

4) HEIMDALL CONSULTING SRL si rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a nu acorda extra discountul persoanelor care falsifica procedura de participare si/ sau functionare a Campaniilor Promotionale, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana.