Bine ati sosit in magazinul online OaleSiTigai.ro. Aici veti gasi un portofoliu avangardist si impresionant de vase de gatit pentru bucatarie.

Misiunea noastra?

Sa transformam o experienta culinara fara sare si piper, intr-una incantatoare si exceptionala. De fiecare data. 

Garantam calitatea si durabilitatea produselor pe care vi le oferim, pentru ca permanent selectam si promovam exclusiv articole de bucatarie ce bifeaza cele mai inalte standarde. 

Noi credem ca gatitul trebuie sa fie la fel de placut ca si degustarea de final a preparatelor. 

De aceea, produsele noastre inovatoare si foarte durabile va condimenteaza operatiunile culinare cu inspiratie, confort si flexibilitate. 
 

Importator direct. Lucram cu stocuri proprii. 


Furnizorii nostri sunt exclusiv externi si ne mandrim cu faptul ca lucram cu stocuri proprii. Acest lucru ne permite sa livram rapid comenzile si sa va oferim preturi foarte accesibile. Produsele La comanda sunt aduse direct din afara Romaniei. 

Indemnul nostru este sa va bucurati de produse de o calitate superioara, realizate sub conceptul si marca unui brand apreciat la nivel european. 
 

Cine suntem noi si cum a pornit totul?


Asa cum se intampla in bucatarie, OaleSiTigai a plecat de la o samanta de idee. 

Treptat, ne-am dat seama ca peisajul vaselor de gatit din Romania are nevoie de o reteta inovatoare, unica si cu un gust nou. Am stiut imediat ca avem reteta potrivita. Am avut incredere in ea de la inceput si iata-ne azi cu un meniu complet, sofisticat. 

Noi, cei din spatele proiectului OaleSiTigai.ro, suntem tineri, entuziasti si profesionisti. Punem accent pe inovare si performanta. 
Ne bucuram de fiecare data sa intram in contact cu clientii nostri, asa ca va invitam sa ne sunati oricand. 

Si pentru ca bucataria este un mic univers plin de provocari, captivant si creator, va dorim sa gatiti intotdeauna cu drag! 

Date juridice:

HEIMDALL CONSULTING SRL
Cod unic de inregistrare : 33463834
Registrul Comertului : J40/9315/2014
E-mail: contact@oalesitigai.ro