Ibrice

Afiseaza: 6 produse

 Filtre
Ibrice. Cele mai populare ibrice astazi, sunt cele din otel inoxidabil. Acest material interactioneaza minim cu apa, este durabil si  usor de ingrijit. Deseori in vanzare poti gasi ibrice smaltuite. Din punct de vedere al securitatii, acesta este o optiune buna, dar astfel de feluri de ibrice au o serie de dezavantaje. Singurul avantaj al ibricului din email, comparativ cu inoxul, este varietatea de culori. Ele sunt mai usor de ales pentru schema de culori a interiorului bucatariei.
Unele dintre cele mai bune ibrice sunt cele fabricate din aluminiu turnat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior. Un astfel de ibric este fabricat dupa cele mai inalte standarde germane. Este unul dintre cele mai simple ibrice si cel mai convenabil, cu un design atemporal. Caracteristicile ibricului, sunt grosimea semnificativa a peretelui si a fundului, care  exclude deformarea corpului ibricului si garanteaza durabilitatea acestuia. Distributia caldurii se face pe intreaga suprafata a vasului, iar retentia termica se face pe termen lung. Baza din aluminiu turnat are o grosime de 4,5 pana la 6 mm. De asemenea, din punct de vedere ecologic, este sigur.Ibricul poate fi fara capac sau cu capac de aluminiu si ofera  posibilitatea de a incalzi laptele chiar si in cuptor. Intretinerea  se face cu usurinta, se spala usor si este convenabil si placut de folosit, de catre  orice gospodina.
Volumul ibricelor moderne, de obicei  variaza intre 1 si 4,5 litri. Daca locuiesti singur si nu prea esti vizitat de oaspeti, ai nevoie de un ibric de pana la 1,5 litri. Un ibric mai mare va ocupa doar un spatiu suplimentar. Insa, daca ai o familie si multi prieteni care se aduna la tine, atunci ai nevoie de un ibric cu un volum de cel putin 2,5 litri si mai mult. Un ibric bun pentru un aragaz ar trebui sa aiba un fund compact. In primul rand, acest element mareste durata de viata a ibricului si reduce riscul de ardere a metalului, mai ales in cazul in care apa se evapora intamplator. In plus, fundul dublu distribuie caldura mai uniform, iar laptele sau ceaiul se fierbe mai repede. Manerul ibricului poate fi fixat cu suruburi sau turnat.
Din punct de vedere al sigurantei, cele turnate sunt mai bune, mai sigur de tinut  in mana, si, acest lucru este important, mai ales atunci cand este plin cu lapte sau apa clocotita. Manerul ibricului poate fi din silicon, bachelita sau alt polimer rezistent la caldura. Daca manerul este detasabil, acesta este atasat la corpul ibricului printr-un surub si garnituri izolatoare speciale. Capacul ibricului se inchide strans  pentru a nu cadea in momentul in care il inclini. Ibricul este livrat impreuna cu  manerul, daca acesta este detasabil. Manerul este realizat dintr-un material cu conductivitate termica scazuta. De asemenea, capacul este prevazut cu o supapa pentru eliberarea aburului. Avertizarea sonora te va anunta ca apa sau laptele fierbe si e timpul sa il iei de pe sursa de foc.  

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!