Trucuri Cum să

Rosii deshidratate la borcan 

Toamna e sezonul in care ne bucuram de toate roadele pamantului si momentul in care strangem provizii pentru iarna. Pregatirea borcanelor ne aduce aminte de bunicile noastre si pastrarea acestui obicei este o traditie pe cat de frumoasa, pe atat de utila. Pe langa borcanele cu muraturi si dulceturi clasice, ti-am pregatit si o idee pentru a pastra rosii uscate, deshidratate pentru iarna. Prin deshidratare se concentreaza aroma naturala a fructelor... Citeste mai mult

Cum combini corect fructele

Desi uneori pare foarte simplu sa iti alegi alimentele pe care le combini si de cele mai multe ori esti tentat sa tii cont numai de preferintele tale in materie de gust sau poate in functie de tabieturile pe care ti le-ai format, foarte multi dintre noi fac greseli atunci cand combina fructele in cadrul aceleasi mese. Fructele sunt diferite din punct de vedere al aciditatii de aceea este foarte important sa fie combinate tinand cont de anumite principii.... Citeste mai mult

Trucuri simple pentru a elimina pesticidele de pe fructe si legume

Fructele si legumele ar trebui sa se regaseasca in farfuria noastra la fiecare masa, zi de zi. In special vara cand sunt usor de gasit pe tarabele din piete. Au o multime de vitamine si minerale benefice pentru functionarea corespunzatoare a organismului nostru. Insa trebuie sa ai in vedere ca este recomandat sa le acorzi atentia necesara in pregatirea acestora pentru a fi consumate. Si anume, sa le speli eficient inainte de a le putea manca fara... Citeste mai mult

Cum se folosesc corect vasele din inox

Ti-am pregatit cateva trucuri utile pe care sa le folosesti atunci cand gatesti in vase de inox. Astfel, poti evita ca preparatele tale sa se lipeasca sau sosul sa capete un gust amarui din cauza ca ingredientele se ard. Daca ti s-a intamplat asta, e posibil ca modul in care folosesti vasele de inox sa nu fie cel corect. Afla ce poti face pentru ca vasele de inox sa iti fie cu adevarat de ajutor in bucatarie. Daca ai grija de ele, te poti bucura... Citeste mai mult

8 trucuri pentru o friptura delicioasa la gratar

Gustul unei fripturi gatite perfect este placerea oricui prefera un meniu din care carnea nu trebuie sa lipseasca. Cand vine vorba de gratar, cei mai multi dintre noi ne gandim la o masa in aer liber, in mod special pentru ca il asociem cu mult fum. Dar poti obtine un gratar reusit chiar la tine acasa, fara sa umpli casa de fum, oricand ai pofta de o friptura delicioasa, cu ajutorul unei tigai sau tavi grill sau chiar a unui grill electric. Important... Citeste mai mult

Secretul care te va ajuta sa dospesti aluatul pentru cozonac

Am pregatit pentru tine un truc care te va ajuta sa dospesti aluatul si sa obtii un cozonac pufos care se desprinde fasii, exact asa cum trebuie sa fie. Iti recomandam ca dupa ce ai format aluatul si l-ai framantat foarte, foarte bine, sa umpli cozonacii cu umplutura si sa ii asezi in tavi, inainte sa lasi aluatul sa dospeasca. Apoi baga fiecare forma intr-o punguta maiou, si da 2-3 pufuri de apa in interior. Leaga foarte bine punga si lasa... Citeste mai mult

Trucuri utile pentru pregatirea carnii de miel

Friptura de miel este o delicatesa apreciata de toti pofticiosii la masa de Paste. Iar daca respecti cateva reguli si pregatesti si o marinada delicioasa, nu are cum sa nu iti reuseasca reteta. Totusi, pe langa reteta este foarte importanta si pregatirea carnii, asa ca ti-am lasat mai jos cateva sfaturi utile pentru ca friptura ta de miel sa fie un succes la masa de Paste. 1. Pentru a obtine o friptura delicioasa, alege o carne de miel tanar, proaspat... Citeste mai mult

5 idei pentru decorul mesei de Paste

De Paste petrecem momente frumoase alaturi de cei dragi si daca putem sa ii surprindem cu gesturi simple dar de efect este minunat. Masa de Paste trebuie sa fie vesela, colorata si sa emane aer de sarbatoare, nu-i asa? Fie ca folosesti culori pastel asortate primaverii, fie ca alegi culori mai puternice, precum violet, galben sau turquoise, efectul este acelasi si inspira veselie si optimism. Poti decora masa de Paste tinand cont de cateva idei simple... Citeste mai mult

Cum sa fierbi perfect ouale?

Exista 2 intrebari eterne legate de oua: Cine a fost primul: oul sau gaina? Incepi cu apa clocotita sau incepi cu apa rece atunci cand fierbi ouale? Va recomandam o metoda in 4 pasi... o metoda care incepe cu apa rece. De ce? Pentru ca acest lucru previne prepararea excesiva a oualor. Nu veti mai avea niciodata oua prea uscate, prea fierbte, cu galbenusuri ciudat de verzui. Vei avea doar galbenusuri galbene stralucitoare si o textura foarte... Citeste mai mult

Vopseste ouale de Paste in coji de ceapa

Chiar daca ai mai incercat sa vopsesti oua cu o metoda naturala sau esti la prima experienta de acest gen, am pregatit pentru tine cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a obtine un rezultat cat mai frumos. Propunerea noastra de astazi este o varianta naturala de a obtine oua rosii, fara sa fie nevoie sa trisezi adaugand colorant artificial, in final. Pentru a inrosi ouale, poti folosi foi de ceapa rosie si galbena. Atentie, este vorba despre... Citeste mai mult

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!