TIMP DE PREPARARE20 minute
TIMP TOTAL40 minute
Blat
350 gr Biscuiti populari sau digestivi
200 gr unt
Crema vanilie
150 gr zahar
4 galbenusuri
550 ml lapte
70 gr faina
1 linguriță(e) esenţă de vanilie
100 gr unt
Crema Cacao
100 gr zahar
1 ou
100 ml lapte
40 gr cacaco neagra
200 gr unt
2 lingură(i) Nutella
Pasul 1 - Pregatirea blatului pentru Tort Kinder Delice
Maruntiti biscuitii pana cand acestia se transforma intr-o pudra fina pe care s-o amestecati cu unt si pe care s-o turnati pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Nivelati blatul cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn si dati blatul la rece.
Pasul 2 - Pregatire crema de vanilie
Puneti o cratita de dimensiuni medii pe foc in care adaugati galbenusurile batute cu zaharul si faina. Ulterior incorporati laptele si esenta de vanilie. Cand crema capata textura, dati-o deoparte, transferati crema intr-un castron si dati-o la rece.
Pasul 3 - Pregatirea cremei de cacao pentru Tort Kinder Delice
Puneti o cratita pe foc in care adaugati cacaoa, zaharul, ouale si laptele. Omogenizati si lasati la foc mic pana cand crema devine mai consistenta. Dati-o deoparte si cand aceasta s-a racit incorporati untul si Nutella.
Turnati aceasta crema peste blat si dati din nou la rece.
Pasul 4 - Asamblarea prajiturii
Peste blatul cu primul strat de crema adaugati si crema de vanilie in care incorporati untul. Dupa 1-2 ore de stat la rece adaugati un strat de frisca. Dati tortul la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!