Tagliatelle cu bacon si ciuperci

Tagliatelle cu bacon si ciuperci

Daca vei incerca tagliatellele cu bacon si ciuperci lei vei pregati de nenumarate ori, pentru ca este o reteta care pur si simplu da dependenta. Combinatia dintre ciuperci, bacon este perfecta pentru o cina pentru ca este usor de pregatit dar in acelasi timp extrem de aromata si o poti alege si pentru o cina mai speciala, alaturi de un pahar de vin alb.

Ai nevoie de:
200 g tagliatelle
10 buc ciuperci maricele
2 catei usturoi
6 felii bacon
200 ml smantana lichida pentru gatit
2 linguri ulei masline
Sare si piper dupa gust
Parmezan ras
Busuioc pentru decor

Cum se prepara:
Fierbe pastele al dente in apa clocotita, in care ai adaugat sare. Apoi incinge o tigaie, in care caleste baconul taiat fasii. Rumeneste-l bine si apoi adauga ciupercile taiate felii si lasa-le la calit, amestecand din cand in cand. 
Cand ciupercile si-au pierdut volumul, adauga usturoiul presat si lasa la calit pentru 1 minut. Apoi adauga smantana lichida pentru gatit si lasa sa fiarba pana cand isi schimba consistenta.
Scurge pastele de apa si adauga-le in tigaie peste amestecul de ciuperci si bacon. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 
Pune tagliatellele pe farfurii, presara parmezan ras si decoreaza cu busuioc. Pofta buna!
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!