Supa traditionala “Fierbinte&Acru”

Supa traditionala “Fierbinte&Acru”
Supa traditionala “Fierbinte&Acru” este un preparat ideal pentru zilele friguroase sau pentru acele momente in care simti nevoia de o masa care sa te invigoreze. Are o aroma inconfundabila, echilibrata intre aromele legumelor proaspete si pline de vitamine si servirea preparatului atunci cand acesta are o temperatura ridicata, fapt ce intensifica aromele si mai mult.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 5 minute
TIMP DE PREPARARE 20 minute
TIMP TOTAL 25 minute

 

 

 8 cani supa pui
 230 gr ciuperci
 optional: fasii de bambus
 ¼ cana otet de orez
 ¼ cana sos soia
 2 linguriță(e) ghimbir
 ¼ linguriță(e) amidon de porumb
 2 oua mari batute
 230 gr tofu
 4 cepe verzi
 1 linguriță(e) ulei de susan
 sare si piper, dupa gust

 

 

Pasul 1 - Pregatirea pastei de amidon
 

Pasul 1 - Pregatirea pastei de amidon


Pasul 2 - Pregatire Supa traditionala “Fierbinte&Acru”
 

Fierbeti in oala supa ramasa cu ciupercile, lastarii de bambus (dupa caz), otetul din vin de orez, sos de soia, ghimbirul si sosul de ardei iute. Integrati pasta de amidon in preparat pana supa ia o consistenta cremoasa.


Pasul 3 - Dressing-ul
 

Se bat ouale si se integreaza in supa prin rotirea circulara a vasului in timp ce ouale batute trec in supa luand forma unor mini-taitei.


Pasul 4 - Asezonare Supa traditionala “Fierbinte&Acru”
 

Amestecati supa cu tofu, ceapa verde, ulei de susan, sare si piper. Supa se serveste fierbinte si dupa preferinte, cu ceapa verde proaspata extra.
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!