Supa de Lasagna

Supa de Lasagna
Iata o supa distractiva care iti poate tine de cald in zilele reci de toamna. Nu stiu cum esti tu, dar noi adoram o lasagna buna. Aceasta este o versiune descompusa si apoi re-compusa in supa. Este raspunsul perfect pentru lunile friguroase in care te poti cuibari alaturi de un bol de supa calda si gustoasa.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 10 minute
TIMP DE PREPARARE 25 minute
TIMP TOTAL 35 minute

 

 

 1 jumatate de ceapa tocata
 1 linguriță(e) usturoi pisat
 2 frunze de dafin
 500 gr carnati
 5 cani supa de pui
 2 lingură(i) paste tomate
 1 conserva rosii uscate
 1 lingură(i) condimente italiene
 1 lingură(i) zahar
 sare si piper dupa gust
 taitei de lasagna
 ½ cana busuioc proaspat tocat
 ½ cana parmezan ras
 ¼ cana smanatana
 optional mai multa smantana
 optional branza ricotta

 

 

Pasul 1 - Calesti ceapa si usturoiul
 

La foc mediu - ridicat, calesti ceapa, usturoiul si frunzele de dafin pana cand se inmoaie bine (circa 2 minute).


Pasul 2 - Prajesti carnatii
 

Adaugi carnati si amesteci in continuare in compozitie. Gatesti pana cand carnatii se rumenesc frumos (circa 5 minute). Dupa aceea, scurgi excesul de grasime.


Pasul 3 - Fierbi carnatii cu supa
 

Adaugi supa de pui, pasta de rosii si rosiile. Acoperi oala si lasi sa fiarba asa. Dupa ce a fiert bine, iei capacul de pe oala si mai lasi supa sa scada, timp de 10 minute.


Pasul 4 -Fierbi taiteii de lasagna
 

Intre timp, fierbi taiteii de lasagna pana cand sunt "al dente" (nici prea moi, dar nici prea tari). Scurge apa si amesteca taieteii cu ulei de masline, pentru a evita lipirea lor.


Pasul 5 - Adaugi condimentele
 

Condimenteaza supa cu condimente italiene, zahar, sare si piper, dupa gust. In acest moment, poti sa scoti frunzele de dafin.


Pasul 6 - Amesteci supa cu taiteii de lasagna
 

Pune in supa taiteii de lasagna si agita la de cateva ori, pentru a nu se lipi intre ei. Adauga busuioc proaspat, parmezan si smantana.


Pasul 7 - Servire Supa de Lasagna
 

Pune Supa de lasagna in boluri si serveste alaturi de branza ricotta si eventual extra-busuioc. Iti place lasagna cu mai multa braza? Atunci, poti sa adaugi deasupra supei mozarella si parmezan (ca sa se topeasca branza, trebuie sa o pui putin in cuptorul cu microunde, exact inainte de servire).
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!