Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac
Supa crema de dovleac este un preparat simplu si rapid, vegan, bogat in vitamine. Reteta rafinata este un deliciu in zilele de toamna si nu numai, fiind un adevarat cocktail de sanatate.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 5 minute
TIMP DE PREPARARE 10 minute
TIMP TOTAL 15 minute

 

 

 12 kg dovleac
 1 ceapa taiata
 3 catei de usturoi
 750 ml supa de pui sau de legume
 250 ml apa
 sare si piper
 smantana pentru servire (optional)

 

 

Pasul 1 - Pregatirea bostanului pentru Supa crema de dovleac
 

Taiati bostanul in felii de aproximativ 3 cm grosime si indepartati semintele si coaja. Ulterior taiati feliile in cubulete.


Pasul 2 - Prepararea supei
 

Intr-un vas adaugati bucatile de dovleac alaturi de ceapa, 1-2 linguri de bulion si apa 3/4. Dati in clocot fara a acoperi cratita, iar mai apoi reduceti focul la mediu timp de circa 10 minute. Verificati cu ajutorul unei furculite ca bucatile de dovleac sa fie fragede.


Pasul 3 - Pregatirea cremei
 

Amestecul pregatit se da prin blender pana iau consistenta unei creme.


Pasul 4 - Servire Supa crema de dovleac
 

Adaugati in farfurie, asezonati cu sare, piper si patrunjel, dupa preferinte.
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!