Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac
Ce se asortează cel mai bine cu o zi de toamna? Noi zicem ca o supa crema de dovleac, super aromata si, bineinteles, usor de preparat. Hai sa vezi cat de simplu este sa aduci aroma de toamna in pe masa ta pentru un pranz usor si delicios. E buna de te liiiingi pe degete.

Ai nevoie de:

300 g dovleac
1 morcov 
1 ceapa 
1 cartof 
3 linguri ulei de masline 
Sare si piper dupa gust
Supa de legume

Cum se prepara:

Spala, curate si taie bucatele toate legumele. Apoi asaza-le in tava pentru cuptor tapetata cu foaie de copt. Presara sare si piper dupa gust, si 1 lingura de ulei de masline. Amesteca totul incat sa se imprastie condimentele. Apoi baga tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40-45 de minute. Cand acestea sunt bine coapte si trec testul furculitei, rastoarna totul intr-o oala, adauga 2 linguri de ulei de masline si paseaza totul cu un mixer vertical. Dupa ce ai obtinut o consistenta cremoasa, adauga supa de legume.
La final, poti adauga un cubulet de unt sau o lingura de smantana daca preferi un gust mai cremos, contimenteaza cu sare si piper si serveste supa calda cu crutoane. Pofta buna!


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!