Spaghette cu carne de porc

Spaghette cu carne de porc
O reteta simpla de spaghette cu carne de porc, pentru o cina fara prea multa bataie de cap. Delicioasa pentru intreaga familie si pentru prieteni.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 15 minute
TIMP DE PREPARARE 10 minute
TIMP TOTAL 25 minute

 

 

 2 lingură(i) ulei de masline
 500 gr carne de porc
 400 gr spaghette
 2 catei de usturoi
 10 gr salvie taiata marunt
 125 ml vin alb
 1 dovlecel razuit
 75 gr pasta de tomate
 40 gr parmezan

 

 

Pasul 1 - Fierbi pastele
 

Fierbi apa cu sare intr-o oala. Incalzesti 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu-inalt. Adaugi carnea de porc si amesteci cu o lingura de lemn, ca sa se rumeneasca.
Adaugi spaghettele in apa clocotita. Gatesti timp de 8 minute sau pana cand se simt al dente. Pastrezi 150 ml din apa in care ai fiert pastele, pentru prepararea sosului.


Pasul 2 - Gatesti carnea
 

Cand carnea de porc s-a gatit timp de circa 3 minute, adaugi usturoiul si salvia. Mai lasi inca un minut pe foc, dupa care adaugi vinul alb in tigaie. Continui sa gatesti timp de 2 minute sau pana cand vinul se evapora aproape complet.


Pasul 3 - Finalizezi sosul pentru Spaghette cu carne de porc
 

Adaugi dovlecelul in tigaie, amesteci si gatesti timp de 1 minut. Adaugi pasta de rosii si 100 ml din apa in care ai fiert pastele. Condimentezi si gatesti timp de 2 minute sau pana cand sosul devine matasos. Daca ti se pare ca este nevoie, mai adaugi putina apa in care ai fiert pastele.


Pasul 4 - Servire Spaghette cu carne de porc
 

Scurgi spaghettele, le adaugi in tigaie si torni uleiul de masline care ti-a ramas. Distribui spaghettele in farfurii, pui deasupra carnati si presari parmezan. La final, poti pune putin piper negru.
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!