Salata boeuf de pui

Salata boeuf de pui
Prepara si tu Salata boeuf de pui pentru masa de Craciun sau Revelion. Aceasta este o reteta cu traditie care se gaseste des in meniul romanilor, la ceas de sarbatoare.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 1 oră
TIMP DE PREPARARE 1 oră 30 minute
TIMP TOTAL 2 ore 30 minute

 

 

 2 kg piept de pui
 500 gr morcov
 1 kg castraveti murati
 7 cartofi rosii
 1 kg mazare
 1 radacina de pastarnac
 1 radacina de patrunjel
 1 kg maioneza
 500 gr masline negre
 gogosari pentru decor
 sare dupa gust
 albus de ou fiert pentru decor

 

 

Pasul 1 - Fierbi legumele pentru Salata boeuf de pui
 

Fierbi toate legumele separat in oale , si le lasi apoi la racit. Fierbi si carnea de pui si o lasi la racit.


Pasul 2 - Pregatesti legumele fierte si pieptul de pui
 

Cand legumele sunt gata, poti incepe sa le toci, in cubulete mici - morcovi, cartofi, pastarnac, patrunjel. Tai, de asemenea si pieptul de pui.
Toate ingredientele obtinute se pun intr-un lighean mai mare. Peste ele adaugi celelalte alimente: mazare, sale si piper, alte condimente dorite si mustarul. Toate se amesteca bine pana la o buna omogenizare.


Pasul 3 - Adaugi castravetii murati, storsi de zeama
 

Pregatesti si castravetii murati. Acestia se storc bine de zeama si se taie in cubulete. Pentru a elimina bine zeama de muraturi, ii poti lasa putin sa se scurga intr-o strecuratoare. Cand castravetii sunt gata, ii adaugi in ligheanul cu celelalte ingrediente. La final pui maioneza si gusti pentru a potrivi de sare si piper.


Pasul 4 - Montare si servire Salata boeuf de pui
 

Compozitia obtinuta se aseaza adunata pe un platou si se decoreaza cu maioneza, masline, gogosari murati si taiati, albus taiat. Puteti scrie initiale, mesaje sau forma decoratiuni florale etc.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!