Rulori de pui cu mozzarella

Rulori de pui cu mozzarella
Iubitorii de branzeturi vor adora sa serveasca la momentul cinei aceste Rulori de pui pline de savoare, gratinate cu o branza fina si cremoasa. Este plina de savoare si bogata in branza.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 30 minute
TIMP DE PREPARARE 30 minute
TIMP TOTAL 1 oră

 

 

 4 bucati piept de pui fara os
 1 cana pesmet
 6 lingură(i) parmesan razuit
 141 gr spanac tanar
 1 lingură(i) pudra usturoi
 1 lingură(i) ulei de masline
 ½ cana branza ricotta
 1 cana albus de ou
 8 felii mozzarella
 2 cani sos marinara (rosii)
 busuioc proaspat pentru servire

 

 

Pasul 1 - Pregateste puiul
 

Taie pieptul de pui in jumatate si mai apoi in bucatele de o dimensiune potrivita (nici prea mici sau fasii, nici prea mari).


Pasul 2- Pregatirea crustei
 

Intr-un bol mixeaza crutoanele de paine cu parmezan si dati deoparte.


Pasul 3 - Pregatirea legumelor
 

Spalati si taiati spanacul si asezonati cu usturoi taiat marunt. Lasati cateva minute la odihnit si adaugati oua, branza ricotta si parmezan.


Pasul 4 - Pregatirea rulourilor
 

Pe fasiile de pui adaugati amestecul de spanac si formati rulouri. Treceti-le prin oua batute si mai apoi prin amestecul pentru crusta pregatit la pasul 2. Asezati rulourile intr-o tava si adaugati sosul marinat in jurul lor.


Pasul 4 - Pregatirea cuptorului
 

Incalziti cuptorul la 200 grade celsius.


Pasul 5 - Coacerea rulourilor
 

Coaceti rulourile pentru 25 de minute.


Pasul 6 - Finalizarea sosului
 

Scoateti tava din cuptor si adaugati restul sosului marinat. Plasati cate o felie de mozzarella pe fiecare rulou.
Dati rulourile la cuptor pentru alte 3-5 minute, pana se topeste branza, scoateti si serviti cu busuioc proaspat.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!