TIMP DE PREPARARE 30 minute
TIMP TOTAL 1 oră
4 bucati piept de pui fara os
1 cana pesmet
6 lingură(i) parmesan razuit
141 gr spanac tanar
1 lingură(i) pudra usturoi
1 lingură(i) ulei de masline
½ cana branza ricotta
1 cana albus de ou
8 felii mozzarella
2 cani sos marinara (rosii)
busuioc proaspat pentru servire
Pasul 1 - Pregateste puiul
Taie pieptul de pui in jumatate si mai apoi in bucatele de o dimensiune potrivita (nici prea mici sau fasii, nici prea mari).
Pasul 2- Pregatirea crustei
Intr-un bol mixeaza crutoanele de paine cu parmezan si dati deoparte.
Pasul 3 - Pregatirea legumelor
Spalati si taiati spanacul si asezonati cu usturoi taiat marunt. Lasati cateva minute la odihnit si adaugati oua, branza ricotta si parmezan.
Pasul 4 - Pregatirea rulourilor
Pe fasiile de pui adaugati amestecul de spanac si formati rulouri. Treceti-le prin oua batute si mai apoi prin amestecul pentru crusta pregatit la pasul 2. Asezati rulourile intr-o tava si adaugati sosul marinat in jurul lor.
Pasul 4 - Pregatirea cuptorului
Incalziti cuptorul la 200 grade celsius.
Pasul 5 - Coacerea rulourilor
Coaceti rulourile pentru 25 de minute.
Pasul 6 - Finalizarea sosului
Scoateti tava din cuptor si adaugati restul sosului marinat. Plasati cate o felie de mozzarella pe fiecare rulou.
Dati rulourile la cuptor pentru alte 3-5 minute, pana se topeste branza, scoateti si serviti cu busuioc proaspat.
Pofta buna!