TIMP DE PREPARARE 10 minute
TIMP TOTAL 15 minute
4 rosii taiate felii
1 cana mozzarella razuita
1 cana parmezan razuit
½ cana busuioc proaspat
ulei de masline
Pasul 1 - Pregatiti cuptorul
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Pasul 2 - Montati gramajoarele de Rosii coapte cu mozzarela si parmesan
Puneti feliile de rosii intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
Pe fiecare rosie asezati cu generozitate un strat de parmezan si apoi unul de mozzarela.
Presarati busuiocul tocat deasupra fiecarei felii de rosie.
Picurati un pic de ulei de masline.
Pasul 3 - Puneti la cuptor
Introduceti la cuptor si coaceti timp de 8 - 10 minute sau pana cand branza se topeste sau incepe sa faca bule.
Pentru ca branza sa capete o crusta aurie frumoasa, lasati inca 2 - 3 minute la final, in cuptor.
Serviti rosiile calde imediat ce le scoateti din cuptor.
Pofta buna!