Rosii coapte cu mozzarela si parmesan

Rosii coapte cu mozzarela si parmesan
Aceste Rosii coapte cu mozzarela si parmesan sunt un aperitiv super rapid si usor de facut; ideal pentru orice ocazie. Sunt perfecte atunci cand le preparati pentru a le servi imediat, calde. Sunt gustoase si proaspete. Pot concura pentru lista celor mai rapide aperitive. O sa adori aromele simple de rosii, mozzarela si busuioc.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 5 minute
TIMP DE PREPARARE 10 minute
TIMP TOTAL 15 minute

 

 

 4 rosii taiate felii
 1 cana mozzarella razuita
 1 cana parmezan razuit
 ½ cana busuioc proaspat
 ulei de masline

 

 

Pasul 1 - Pregatiti cuptorul
 

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.


Pasul 2 - Montati gramajoarele de Rosii coapte cu mozzarela si parmesan
 

Puneti feliile de rosii intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
Pe fiecare rosie asezati cu generozitate un strat de parmezan si apoi unul de mozzarela.
Presarati busuiocul tocat deasupra fiecarei felii de rosie.
Picurati un pic de ulei de masline.


Pasul 3 - Puneti la cuptor
 

Introduceti la cuptor si coaceti timp de 8 - 10 minute sau pana cand branza se topeste sau incepe sa faca bule.
Pentru ca branza sa capete o crusta aurie frumoasa, lasati inca 2 - 3 minute la final, in cuptor.

Serviti rosiile calde imediat ce le scoateti din cuptor.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!