TIMP DE PREPARARE 10 minute
TIMP TOTAL 15 minute
4 dovlecei taiati felii
ulei de masline
¼ linguriță(e) sare
½ linguriță(e) piper
1 linguriță(e) ierburi Italienesti
¼ cana pesmet
⅓ cana parmezan
Pasul 1 - Pregatirea cuptorului
Se preincalzeste cuptorul la 425 grade Farenheit.
Pasul 2 - Pregatirea dovleceilor
Dovlecii se spala, se curata si se taie fasii. Este de preferat a se lasa la scurs intr-o strecuratoare cateva minute.
Pasul 3 - Pregatirea amestecului pentru Reteta de dovlecei copti crispy
Intr-un vas se amesteca ulei de masline, sare, piper, condimente de origine italiana, pesmet si parmezan. Se omogenizeaza ingredientele.
Pasul 4 - Pregatire Reteta de dovlecei copti crispy
Peste dovlecei se adauga amestecul anterior si putin ulei extra, dupa preferinte. Se transfera intr-o tava de gatit si se da la cuptor pentru 4-5 minute. Amestecul se va coace pana cand dovleceii au o textura usor crispy iar branza este topita.
Pofta buna!