Quiche cu cascaval si ceapa

Quiche cu cascaval si ceapa
Un preparat simplu, hranitor si foarte gustos, numai bun pentru o zi racoroasa de toamna. Ce zici de ideea noastra de quiche cu cascaval si ceapa? Iti recomandam sa o incerci si sa te bucuri de rezultatul rapid si super delicios.

Ai nevoie de:
Pentru aluat:
150 g faina 
120 g unt rece
1lgt sare
3 lg apa rece

Pentru compozitie:
5 oua
150 g iaurt
4 cepe albe taiate marunt
1 catel usturoi taiat marunt
240 ml smantana pentru gatit
125 g cascaval ras
Sare si piper

Cum se prepara:
Pentru inceput, preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un bol incapator, apoi taie unutul cubulete si amesteca-l cu faina, sarea, apa. Dupa ce obtii un aluat omogen iar daca este nevoie mai adauga o lingura de apa. 
Inveleste aluatul obtinut in folie de prospetime si pastreaza-l in frigider cat timp pregatesti umplutura.
Pentru compozitie, bate ouale cu putina sare cu un tel sau cu un mixer de mana. Adauga apoi iaurtul si smanatana si omogenizeaza compozitia. Dupa care, incinge o tigaie in care adauga putin ulei sau unt pentru a cali foarte putin usturoiul. Dupa aprox 30 de secunde, adauga si ceapa si caleste-le impreuna pana cand ceapa devine caramelizata. Apoi ia-le de pe foc.
Scoate aluatul din frigider si intinde-l cu un sucitor intr-o forma cat se poate de rotunda. Apoi pregateste o tava rotunda pentru tarte cu foaie de copt si asaza aluatul. Indeparteaza marginile daca este cazul, si adauga ceapa uniform. Presara cascavalul ras pe deasupra si apoi toarna oul batut cu iaurt si smantana. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Si da tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute sau pana cand este copt uniform. Pofta buna!
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!