Panna Cotta cu Zmeura

Panna Cotta cu Zmeura
Panna Cotta este un desert incredibil de bun, foarte usor de preparat si bineinteles de savurat alaturi de cei dragi. Este dulce dar in acelasi timp racoroasa, mai ales in combinatie cu fructe.

In plus, poti adauga fructele tale preferate proaspete sau congelate. Noi am ales de aceasta data zmeura proaspata. Insa, doar reteta de baza conteaza, pentru ca o poti asorta cu orice: caramel, fructe, sosuri de frutce, topinguri gata preparate etc.

Ai nevoie de:
200 ml smantana dulce lichida
3 foi gelatina
50 gr zahar
1 esenta de vanilie
1 praf de sare
Sos de zmeura
Zmeura proaspata
Frunze de menta

Mod de preparare:
Pe foc mic, incalzeste laptele impreuna cu smantana si adauga zaharul si praful de sare peste. Lasa sa fiarba pentru aproximativ 1 minut, apoi adauga vanilia.
Lasa amestecul la racit pentru aproximativ 5 minute. Apoi adauga gelatina si amesteca continuu, pana aceasta se dizolva complet. Lasa apoi sa se raceasca pentru 20-30 de minute si mai amesteca din cand in cand.
Toarna compozitia in formele clatite cu apa rece si apoi asteapta sa se raceasca complet. Se pun formele la rece pentru aproximativ 3-4 ore sau peste noapte.
Pentru servire, rastoarna formele pe farfurii, si orneaza cu siropul de zmeura, zmeura proaspata si  frunze de menta. Serveste intotdeauna rece.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!