Pandispan pufos cu caise

Pandispan pufos cu caise
Pandispanul cu fructe aromate este una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de un desert usor de preparat si in aceleasi timp racoros pentru zilele de vara. Este gata in cateva minute iar rezultatul este pufos si savuros. Poti prepara pandispanul cu fructele preferate, astfel sa il adaptezi in functie de orice sezon. Iar vara, il poti servi cu o cupa de inghetata alaturi. Mmm, suna delicios! 

Ai nevoie de:
300 g faina
300 g caise
200 g iaurt grecesc 10% grasime
200 g zahar
100 ml ulei 
1 pliculet praf de copt 
4 oua
1 esenta de vanilie
1 praf de sare

Cum se prepara:
Pentru inceput curata caisele si taie-le feliute potrivite. Apoi preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 
Intr-un bol incapator, adauga toate ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si putina sare. Cu ajutorul unui tel amesteca foarte bine ingredientele peste care adauga apoi toate ingredientele umede: iaurtul, uleiul si ouale. Cu ajutorul unui mixer manual omogenizeaza foarte bine compozitia pe care o poti turna apoi intr-o forma de copt rotunda, cu pereti detasabili tapetata cu foaie de copt. 
Deasupra, adauga feliutele de caise. Si da tava la cuptor pentru 40-45 de minute sau pana cand aceasta devine aurie. 
Cand este gata, las-o la racit apoi presara zahar pudra pe deasupra pentru decor. Serveste cu placere! 
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!