Pandispan cu mascarpone si fructe de padure

Pandispan cu mascarpone si fructe de padure
Sunt o multime de moduri in care poti sa iti suprinzi jumatatea de Valentine’s Day. Dar suntem siguri ca acest desert pe care ti l-am pregatit va transforma cina in doi intr-o ocazie cu adevarat speciala. In plus, se prepara simplu si repede iar rezultatul va avea un efect garantat.
Ei bine, este vorba despre un desert din inima. Un pandispan in forma de inima, cu fructe de padure. Nu-i asa ca arata minunat? Iar gustul e pe masura. Este desertul perfect pe care sa il pui pe masa de Ziua Indragostitilor.
Daca nu ai fructe de padure, iti spunem inca de pe acum ca le poti inlocui cu cirese, capsune sau fructele voastre preferate.

Ai nevoie de:
  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 100 ml friscalichida
  • 100 g mascarpone
  • 600 g de fructe congelate sau proaspete

Mod de preparare:
Incepe prin a separa ouale. Bate spuma albusurile cu un praf de sare, folosind un mixer de mana si apoi adauga treptat zaharul. Urmeaza apoi sa adaugi pe rand galbenusurile si sa incorporezi faina in care ai incorporat  inainte praful de copt.

Pregateste tava de copt in forma de inima cu invelis antiaderent, tapetand-o cu putin unt si faina, apoi toarna compozitia in tava. Da tava la cuptorul preincalzit pana cand blatul devine auriu si trece cu brio testul scobitorii.

Cand blatul este gata, lasa-l la racit. Cat timp lasi blatul sa se odihneasca, pregateste crema. Bate frisca pana obtii o spuma si apoi adauga branza mascarpone. Taie blatul in doua parti egale si orneaza prima jumatate folosind crema obtinuta, apoi asaza capacul si orneaza-l cu crema ramasa si fructe dupa bunul tau plac.

In prepararea retetei tale poti folosi unul dintre produsele de mai jos:
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!