Oua gatite cu ardei picant, spanac si feta

Oua gatite cu ardei picant, spanac si feta
Puteti prepara aceasta reteta Oua gatite cu ardei picant, spanac si feta in doua tavi si le puteti servi direct la masa, daca nu aveti mai multe vase de copt. Sunt ideale pentru brunch sau ca optiune usoara pentru pranz, alaturi de paine proaspata.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 10 minute
TIMP DE PREPARARE 35 minute
TIMP TOTAL 45 minute

 

 

 3 lingură(i) ulei de masline
 3 cepe mici, taiate subtire
 3 catei usturoi zdrobiti
 3 linguriță(e) cimbru
 9 ardei rosii, verzi si portocalii
 2 ardei chilli sau ardei iuti, taiati sau uscati
 200 gr spanac cu frunze mici
 12 oua mari
 150 gr branza feta, maruntita

 

 

Pasul 1 - Calesti ceapa si ardeii
 

Incalzesti uleiul de masline intr-o tigaie mare. Adaugi ceapa, usturoi si cimbru si gatesti la foc mediu, timp de cateva minute. Adaugi ardeii si chilli si lasi sa se prajeasca usor timp de 15 minute, pana cand se inmoaie. La inceput, tigaia va parea plina, dar pe masura ce compozitia se gateste, va scadea.


Pasul 2 - Pregatesti cuptorul pentru Oua gatite cu ardei picant, spanac si feta
 

Pasul 2 - Pregatesti cuptorul


Pasul 3 - Montezi tavile pentru Oua gatite cu ardei picant, spanac si feta
 

Iei tigaia de pe foc si amesteci spanacul pentru a-l incorpora. Asezonezi usor. Separi continutul in 6 tavi individuale mai mici, rezistente la cuptor. Faci doua locasuri in fiecare tava si spargi cate un ou in fiecare separeu. Presari feta maruntita deasupra.


Pasul 4 - Coci Oua gatite cu ardei picant, spanac si feta
 

Asta este tot. Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!