Nachos din ardei gras

Nachos din ardei gras
Iata un alt fel de nachos. Sunt formati din ardei gras, cu o umplutura de carne tocata si fasole neagra/ maro, cu branza presarata deasupra. Un gust de neratat.
 
TIMP DE PREGĂTIRE15 minute
TIMP DE PREPARARE30 minute
TIMP TOTAL45 minute

 

 

 500 gr carne macinata
 2 lingură(i) condimente taco
 ¾ cana fasole maro fiarta si scursa
 ¾ cana porumb dulce
 1 ardei gras feliat
 1 cana branza mexicana

 

 

Pasul 1 – Pregatiti cuptorul pentru Nachos din ardei gras
 

Preîncălziți cuptorul la 230 ° Celsius. Tapetati o tava pentru cuptor cu hartie de copt sau ungeti-o cu ulei.


Pasul 2 – Pregatiti ardeii
 

Folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a decupa codita ardeilor. Apoi feliați ardeiul în jumătate și apoi feliați fiecare jumătate în 3 părți egale. Din fiecare ardei vor iesi 6 „nachos”. Așezați nachos de ardei gras pe foaia de copt pregătită, într-un singur strat, cu părțile interioare orientate în sus.


Pasul 3 – Pregatiti umplutura pentru Nachos din ardei gras
 

Într-o tigaie mare, amestecați carnea tocata până când este gătită și bine sfărâmată. Adăugați condimentele de taco, împreună cu doua treimi de cana de apă și amestecați. Adăugați fasolea neagră, porumbul și ardeii jalapenos (acestia sunt optionali). Se amestecă bine până cand se combină toate ingredientele.


Pasul 4 – Umpleti nachos din ardei gras
 

Puneti amestecul obtinut peste bucățile de ardei gras. Presărați brânza deasupra și coaceți in cuptor până cand brânza se topește, aproximativ 10 minute.


Pasul 5 – Servire Nachos din ardei gras
 

Serviți cald cu topping-urile preferate.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!