Mini-cozonaci briosa

Mini-cozonaci briosa
Un cozonac pufos plin cu ciocolata…intr-o forma de briosa. Nu-i asa ca suna cu adevarat delicios? 

Pastreaza din aluatul de cozonac pentru a pregati cativa cozonaci briosa cu ciocolata. Vei obtine un desert mai “altfel”, pastrand totusi traditia, cu care sa iti servesti invitatii, in special pe cei mai mici dintre acestia. 

Intinde blatul subtire, cu o grosime de 1-2 cm, si adauga crema de ciocolata sau amestec de cacao si nuca. Ruleaza aluatul precum o rulada si apoi taie-l in bucati cu o grosime de aproximativ 5 cm.

Asaza bucatelele obtinute de aluat intr-o tava de briose pe care ai uns-o deja cu ulei sau unt si da tava la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute, la 180 grade Celsius, sau pana cand mini cozonacii sunt rumeniti, in functie de puterea cuptorului tau.

Cand acestia s-au racit presara zahar pudra pe deasupra si serveste invitatii cu acest desert simplu dar delicios. 
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!