Maioneza de casa

Maioneza de casa
Renunta sa mergi la supermarket de fiecare data cand ai nevoie de maioneza. Iata o reteta de Maioneza de casa care este usor de preparat. O faci in cateva minute, are un continut redus de carbohidrati si este un element indispensabil pentru frigiderul tau. O poti folosi la o multime de preparate.
 
TIMP DE PREGĂTIRE5 minute
TIMP DE PREPARARE5 minute
TIMP TOTAL10 minute

 

 

 ¾ cana ulei de masline
 2 galbenuse
 1 lingură(i) suc de lamaie
 1 lingură(i) otet alb
 1 linguriță(e) mustar dijon
 sare

 

 

Pasul 1 - Pregateste ouale pentru maioneza de casa
 

Separa galbenusul de albusuri, dupa ce le-ai fiert intr-o cratita .


Pasul 2 - Mixeaza maioneza de casa
 

Pune galbenusurile de oua si jumatate din uleiul de masline in procesorul de alimente
Pulseaza timp de 30 de secunde
Adauga uleiul de masline ramas, sucul de lamaie, otetul alb, mustarul dijon si sarea.
Pulseaza din nou, de data aceasta timp de 1 minut pana cand amestecul devine cremos si gros.

Pofta buna!


Trucuri
 

- Adauga uleiul in doua transe. Daca il adaugi pe tot dintr-o data, sosul se va dezmembra.
- Nu amesteca prea mult cu blenderul/ procesatorul alimentar pentru ca ingredientele se pot risipi. Este mai bine sa pulsezi treptat.
- Foloseste oua proaspete si ecologice, daca poti.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!