Nu exista nicio indoiala ca cei mici vor adora aceast desert cu 3 tipuri de crema, conceput dupa asemenarea deserturilor Kinder. Insa, aceasta este o reinterpretare mult mai sanatoasa care se pregateste simplu si rapid, fara coacere. Iata cum puteti pregati cel mai delicios desert pentru micutii vostri!
TIMP DE PREPARARE20 minute
TIMP TOTAL40 minute
Blat
350 gr Biscuiti populari sau digestivi
200 gr unt
Crema vanilie
150 gr zahar
4 galbenusuri
550 ml lapte
70 gr faina
1 linguriță(e) esenţă de vanilie
100 gr unt
Crema Cacao
100 gr zahar
1 ou
100 ml lapte
40 gr cacaco neagra
200 gr unt
2 lingură(i) Nutella
Pasul 1 - Pregatirea blatului pentru Tort Kinder Delice
Maruntiti biscuitii pana cand acestia se transforma intr-o pudra fina pe care s-o amestecati cu unt si pe care s-o turnati pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Nivelati blatul cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn si dati blatul la rece.
Pasul 2 - Pregatire crema de vanilie
Puneti o cratita de dimensiuni medii pe foc in care adaugati galbenusurile batute cu zaharul si faina. Ulterior incorporati laptele si esenta de vanilie. Cand crema capata textura, dati-o deoparte, transferati crema intr-un castron si dati-o la rece.
Pasul 3 - Pregatirea cremei de cacao pentru Tort Kinder Delice
Puneti o cratita pe foc in care adaugati cacaoa, zaharul, ouale si laptele. Omogenizati si lasati la foc mic pana cand crema devine mai consistenta. Dati-o deoparte si cand aceasta s-a racit incorporati untul si Nutella.
Turnati aceasta crema peste blat si dati din nou la rece.
Pasul 4 - Asamblarea prajiturii
Peste blatul cu primul strat de crema adaugati si crema de vanilie in care incorporati untul. Dupa 1-2 ore de stat la rece adaugati un strat de frisca. Dati tortul la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!
Comentarii