Rulori de pui cu mozzarella

Iubitorii de branzeturi vor adora sa serveasca la momentul cinei aceste Rulori de pui pline de savoare, gratinate cu o branza fina si cremoasa. Este plina de savoare si bogata in branza.
 

TIMP DE PREGĂTIRE 30 minute
TIMP DE PREPARARE 30 minute
TIMP TOTAL 1 oră

 

 

 4 bucati piept de pui fara os
 1 cana pesmet
 6 lingură(i) parmesan razuit
 141 gr spanac tanar
 1 lingură(i) pudra usturoi
 1 lingură(i) ulei de masline
 ½ cana branza ricotta
 1 cana albus de ou
 8 felii mozzarella
 2 cani sos marinara (rosii)
 busuioc proaspat pentru servire

 

 

Pasul 1 - Pregateste puiul
 

Taie pieptul de pui in jumatate si mai apoi in bucatele de o dimensiune potrivita (nici prea mici sau fasii, nici prea mari).


Pasul 2- Pregatirea crustei
 

Intr-un bol mixeaza crutoanele de paine cu parmezan si dati deoparte.


Pasul 3 - Pregatirea legumelor
 

Spalati si taiati spanacul si asezonati cu usturoi taiat marunt. Lasati cateva minute la odihnit si adaugati oua, branza ricotta si parmezan.


Pasul 4 - Pregatirea rulourilor
 

Pe fasiile de pui adaugati amestecul de spanac si formati rulouri. Treceti-le prin oua batute si mai apoi prin amestecul pentru crusta pregatit la pasul 2. Asezati rulourile intr-o tava si adaugati sosul marinat in jurul lor.


Pasul 4 - Pregatirea cuptorului
 

Incalziti cuptorul la 200 grade celsius.


Pasul 5 - Coacerea rulourilor
 

Coaceti rulourile pentru 25 de minute.


Pasul 6 - Finalizarea sosului
 

Scoateti tava din cuptor si adaugati restul sosului marinat. Plasati cate o felie de mozzarella pe fiecare rulou.
Dati rulourile la cuptor pentru alte 3-5 minute, pana se topeste branza, scoateti si serviti cu busuioc proaspat.

Pofta buna!

Comentarii

Articole similare

Rulori de pui cu mozzarella
Rulori de pui cu mozzarella
Iubitorii de branzeturi vor adora sa serveasca la momentul cinei aceste Rulori de pui pline de savoare, gratinate cu o branza fina si cremoasa. Este plina de savoare si bogata in branza. TIMP DE...
Cataif cu mozzarella
Cataif cu mozzarella
Am patruns din nou in bucataria turceasca de unde am “furat” un nou desert savuros care se vinde in cofetarii si patiserii ca painea calda. Reproducand aceasta reteta va puteti bucura cu usurinta de...