Briose cu sunca si cascaval

Briose cu sunca si cascaval sunt un preparat simplu si rapid, fiind o idee excelenta pentru mesele festive sau pentru aperitive. Briosele sunt pufoase, cremoase, exact ca o budinca, iar branza este ingredientul din mijlocul atentiei, care se va topi in gura in cateva secunde.

 

 

 100 gr iaurt
 1 pahar de parmezan ras
 1 cana ulei
 1 pahar lapte
 3 cani faina
 2 oua
 100 gr sunca
 100 gr cascaval cubulete
 100 gr dovlecei
 50 gr morcov
 50 gr rosii
 50 gr ardei
 praf de copt
 sare
 piper

 

 

Pasul 1 - Pregatirea aluatului pentru Briose cu sunca si cascaval
 

Intr-un bol se omogenizeaza iaurtul, cu faina, laptele la temperatura camerei, branza rasa, un praf de copt si un varf de sare, respectiv piper.


Pasul 2 - Pregatirea legumelor si a carnii
 

Sunca si legumele se taie cubulete si se omogenizeaza alaturi de restul compozitiei.


Pasul 3 - Pregatirea cuptorului pentru Briose cu sunca si cascaval
 

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.


Pasul 4 - Pregatirea brioselor
 

Se transfera amestecul in forme ceramice sau in forme de silicon sau intr-o tava de briose si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.


Pasul 5 - Servire Briose cu sunca si cascaval
 

Se presara patrunjel proaspat tocat si se pot servi cu sos de rosii sau ketchup.
Pofta buna!

Comentarii

Articole similare

Briose cu sunca si cascaval
Briose cu sunca si cascaval
Briose cu sunca si cascaval sunt un preparat simplu si rapid, fiind o idee excelenta pentru mesele festive sau pentru aperitive. Briosele sunt pufoase, cremoase, exact ca o budinca, iar branza este...
Crochete cu sunca si cascaval
Crochete cu sunca si cascaval
Pentru cei care iubesc cascavalul pane si cordon bleo acum exista o noua modalitate in care va puteti bucura de savoare unui preparat fin si delicios. Crochetele cu cascaval si sunca sunt ideale...
Movile de vinete cu orez
Movile de vinete cu orez
Movile de vinete cu orez este unul din cele mai simple și hrănitoare preparate din sezonul de toamnă. Are gust bun, dar și o estetică originală, pe care poți îndrăzni să o prezinți musafirilor. ...