Ficatei de pui cu conopida

Ficatei de pui cu conopida
Daca sunteti in cautarea unui preparat rapid, simplu si delicios, pentru cina in familie, reteta de ficatei de pui cu conopida este fix ideea de care aveti nevoie. Se pregatesc foarte repede, fiind o reteta ideala chiar si pentru incepatorii din domeniu.
 
TIMP DE PREGĂTIRE15 minute
TIMP DE PREPARARE30 minute
TIMP TOTAL45 minute

 

 

 500 gr ficatei de pui
 300 gr conopida
 150 gr mozzarella
 4 oua
 2 lingură(i) smantana
 3 lingură(i) ulei
 sare
 piper
 patrunjel verde

 

 

Pasul 1 - Pregatire Ficatei de pui cu conopida
 

Ficateii se curata de pielita si se spala bine, in mai multe ape, pana apa iese curata.


Pasul 2 - Pregatirea conopidei
 

Conopida se spala bine sub jet de apa si se desparte in mici buchete. Apoi se adauga o cratita pe foc in care se adauga conopida cu apa cat cuprinde si un varf de sare. Conopida se opareste si mai apoi se da deoparte.


Pasul 3 - Preparare Ficatei de pui cu conopida
 

Se pune o tigaie la foc cu circa doua degete de ulei, in care se adauga ficateii, rozmarinul, sare si piper si putina zeama de lamaie sau vin. Se lasa pe foc intorcandu-I pe o parte si pe alta pana acestia s-au rumenit.


Pasul 4 - Pregatirea cuptorului
 

Se preincalzeste cuptorul la 18- grade Celsius.


Pasul 5 - Gatirea amestecului
 

Conopida se adauga intr-un vas termorezistent si peste aceasta si ficateii. Se presara patrunjel proaspat tocat, doua oua batute, smantana si niste branza rasa (mozzarella, cascaval etc.). Se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!